Céges rendezvényre stand up comedy humorista

Céges rendezvényre stand up comedy humorista fellépők gyakran látogatnak el, hogy poénjaikkal szórakoztassák a közönséget.

Vállalati rendezvényre fellépők-et, vagy humoristát hívni azonban ma már nemcsak azért érdemes, hogy elmondja a műsorát, hanem a cégről személyre szabott stand up comedy műsort is lehet kérni!

 

 Céges rendezvényre személyre szabott műsor

 

Régóta készítek vállalati ünnepségre cégre szabott műsort –  nemrég is kaptam egy megtisztelő feladatot egy szellőzéstechnikai cégtől, hogy a születésnapi bulijukon emlékezzek meg humorosan a cégnél előfordult legviccesebb esetekről.

A cégnek elég speciális műszaki igényeket kell kielégítenie, ezért a laikusok nem minden humoros írásomat tudják értelmezni, de itt van pár gyöngyszem a cég rendezvényre szabott műsorából!

A vállalat egyik terméke egy speciális légbefúvó, amelyet a vevők rendre rosszul hívnak.

Ahogy a vevők hívják – a légbevezető öt legviccesebb elnevezése:
1.    légbevető
2.    kopoltyú
3.    ablakba szerelhető szellőztető
4.    az a cucc, amiben higroszkópikus lószőr van
5.    ami a legprecízebben írja le a terméket: az a sz.r az ablakban

Az munkatársak öt legnagyobb kihívása:
1.    Árajánlat elkészítése egy Nigériai magyar érdekeltségű vállalkozás számára
2.    Amikor egy lakásban szerelsz, és a mérőszalagot elviszi egy vadászgörény, ami nagyon harap!
3.    A mesteremberek-szakemberek rémálma: amikor a tetőn szerelsz és leteszed magad mellé a szerszámot – amit aztán el is lopnak – de hogy ki, meg miért, nem tudni. Valószínűleg nem dolgozni viszik.
4.    Amikor felhívják a szakemberek figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek a tisztaságra, a szerelők visznek lábzsákot, kesztyűt, kézi porszívót, majd kiderül, hogy a lakásban 11 macska él bezárva, bűzben és mocsokban.
5.    Amikor nincs otthon a férj, és a feleség szeretné, hogy ne csak a csavarokat húzzuk meg. (Na, jó, tegyük a szívünket a kezünkre, ilyen nem volt még soha!)

Stand Up Comedy fellépők