Céges rendezvényre fellépők

Céges rendezvényre gyakran látogatnak el stand up comedy humorista fellépők, hogy egy humoros műsor keretében szórakoztassák a cég dolgozóiból, meghívott vendégeiből álló közönséget.

Vállalati rendezvényre humoristák vagy fellépők meghívásáról nemrég írtam a

Céges rendezvényre egyedi stand up comedy

cikkben, itt a második rész!

Céges rendezvényre humorista

Céges rendezvényre fellépők, céges rendezvényre műsor, céges rendezvényre humorista, vállalati rendezvényre fellépők, céges rendezvényre műsorvezető témában kezdtem el nemrég írni.

Céges rendezvényre humorista fellépőt hívni ma már nemcsak azért érdemes, hogy elmondja a műsorát, hanem a cégről személyre szabott stand up comedy műsort is lehet kérni!
Régóta készítek vállalati rendezvényekre cégre szabott műsort –  ahogy azt korábban is írtam, folyamatosan kapok ilyen jellegű felkéréseket, nemrég egy szellőzéstechnikai cégtől, hogy a születésnapi bulijukon emlékezzek meg humorosan a cégnél előfordult legviccesebb esetekről.

A cégnek elég speciális műszaki igényeket kell kielégítenie, ezért a laikusok nem minden humoros írásomat tudják értelmezni, de itt van pár gyöngyszem a cég rendezvényre szabott műsorából!

Top 5 hülye kérdés a légbevezetővel kapcsolatban – és a válaszok:

1.    Az önök légbevezetője hőszigetelt? Igen, ezért kiválóan megtartja a beáramló levegő eredeti hőmérsékletét.
2.    A légbevezetőben van füstszűrő? Igen, sőt, ha dohányt tölt bele, el is lehet szívni.
3.    Van olyan légbevezetőjük, ami illatpárnás? Lesz vanília, csoki és kürtős kalács illatban, de csak 2016. február 30-án kapható!
4.    Van olyan készülékük, ami télen csak a levegőt hozza be, de a hideget nem? Van, a V8-as szívómotoros mind ilyen!
5.    A légbevezetőn a lakásba befelé jön a levegő vagy kifelé? A levegőforgalmat közlekedési lámpa irányítja, kivéve vasárnap, mert akkor zárva kell, hogy tartsuk.

Évről évre egyre felkészültebbek az ügyfelek. A három legkiválóbb szakmai lap, ahol a szellőzéssel kapcsolatban szakemberek adnak tanácsot az olvasóknak:
Kiskegyed, Sztori magazin, Fürge ujjak.

Top 3 hülye reakció a hő-visszanyerő rendszerekkel kapcsolatban:
1.    Hogy csinálják a hő-visszanyerést? Van fűtőszál a csőben?
2.    A hő-visszanyerő rendszerből keletkező nyereséget fel kell tüntetni az adóbevallásban?
3.    Aranyoskám, én még sose nyertem vissza semmit, pedig már 30 éve lottózom.

Gyerekműsor I Stand Up Comedy I Rendezvényre műsor

Céges rendezvényre fellépők, céges rendezvényre műsor, céges rendezvényre humorista, vállalati rendezvényre fellépők, céges rendezvényre műsorvezető, árajánlat azonnal: hívd Szép Bencét, elérhetőségek a Kapcsolat menüpontban!