aradi tibor varga ferenc józsef

A népszerű humorista-páros, Aradi Tibor és Varga Ferenc József önálló estje, a Műszaki hiba Vasváron is nevetteti a nézőket!

Aradi Tibor és Varga Ferenc József önálló estje

 

A humoristák 25 éve léptek először színpadra. Ennek a jubileumnak a megünneplésére állították össze a „Műszaki hiba” című kétrészes humorestjüket, amellyel országszerte szórakoztatják a nézőket, és amelyet március 10-én 19.00-kor Vasváron is bemutatnak a Nagy Gáspár Kulturális Központban.
Aradi Tibor és Varga Ferenc József humorestje úgy mutatja be a mindennapok „műszaki hibáit”, az élet kacagtató pillanatait, hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő hétköznapi problémákról beszélni a tőlük megszokott stílusban.

A humorestet jelenetek, stand up comedy elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá. A műsoruk minden korosztály számára nagyszerű szórakozás, garantáltan megnevettet mindenkit, legyen az tinédzser vagy nyugdíjas.

 

Szakmailag a legelismertebb humoristák

Aradi Tibor és Varga Ferenc József az elmúlt 25 évben minden olyan tévés és rádiós produkcióban feltűnt, ahol a humor kapja a főszerepet. Több, mint egy évtizedig voltak tagjai a Mikroszkóp Színpadnak, rendszeresen láthatóak a Dumakabaré című műsorban az ATV-n, a Showder Klubban (RTL Klub) és a Comedy Centralon. Népszerűségüknek hála, az ATV-n új, önálló műsort is kaptak, amelynek felvételeit a napokban kezdték el.

A Rádiókabaréban is több mint 10 éve hallhatjuk őket minden adásban. Munkájuk elismeréseként mindketten megkapták a magyar humoristák két legrangosabb díját, a Bonbon-díjat és a Karinthy-gyűrűt.

A két humorista 25 éves színpadi „születésnapja” nem marad ajándék nélkül, de ezt a meglepetéscsomagot egy szerencsés néző kapja az előadás végén!
A ComMedias Egyesület által szervezett humorestre Kovács Ildikónál lehet elővételben jegyet venni a 30 429 08 68-as telefonszámon.

Jegyárak elővételben: 2000 Ft

Az előadás napján a jegyár egységesen 2500 Ft

A március 10-i stand up est és a ComMedias Egyesület kiemelt támogatója Vasvár Város Önkormányzata, a Nagy Gáspár Kulturális Központ és a PNH Kft., de a szervezők nagyon köszönik a segítséget a Castrum Ferreum Kft-nek, a Stand Up Brigádnak, a Csörnöc Gyöngye Étteremnek.

Aradi Tibor – Varga Ferenc József: Tanévnyitó

 

Céges vagy privát rendezvényre rendelj humoristát! Klikk ide a legjobb ajánlatokért, legviccesebb műsorokért:

Stand Up Comedy

Gyerekműsor, bűvészműsor humoristák, díjnyertes, nemzetközileg is ismert előadóktól? Klikk ide az ingyenes és gyors ajánlatért:

Bűvész rendezvényre

Rejtő Jenőre emlékezünk:

Humormaraton

Dumakabaré az ATV-n:

Dumakabaré

 

Vasvári színházi esték humoristák társaságában: ComMedias Egyesület – add nekünk adód 1%-át!