Humoristák, parodisták, zenészek, előadók figyelem!

Gáspár András (akit én még Tóth Gáspár Andrásnak ismertem meg, amikor a Shakespeare Összes Rövidítve -SÖR – című nagyszerű vígjátékban láttam a színházban) írt nekem egy levelet (a POSZT – Pécsi Országos Színházi Találkozó) programvezetőjeként. Megosztotta velem a Pécsi Országos Színházi Találkozó új kezdeményezését, a tehetségkutató programunkkal kapcsolatos felhívást, amelyet örömmel teszek közkinccsé!
FELHÍVÁS: MUTASD MEG MAGAD A POSZTON!

Elég volt a karikára gyártott tehetségkutatókból? Szeretnéd megmutatni magad egy valóban érdeklődő közönség előtt a POSZT-on, egyedül, vagy a bandáddal/csapatoddal/barátaiddal? Meg nem értett tehetség vagy?
Hatalmas bulikat tudnál csinálni? Mosolyokat tudnál varázsolni az arcokra? Zenélsz, színészkedsz, énekelsz, táncolsz, szórakoztatsz, és/vagy előadóművész vagy?

Most te is a POSZT neves fellépői közé kerülhetsz! Színházi előadással, felolvasószínházzal, tánccal, stand uppal, slammel, performansszal, saját, vagy csoportos produkcióval – bármivel, amivel azt gondolod, hogy elvarázsolnád a nagyérdeműt idén júniusban.

Ha van valami, amiben te vagy a legjobb, valami, amit szívesen megmutatnál a világnak, jelentkezz és POSZTOLJ! Mert Miénk Itt a Tér!

HA SZERETNÉL FELLÉPNI A POSZT FESZTIVÁLON, A KÖVETKEZŐK A TEENDŐID:

Június 1-ig POSZTOLD az (egyéni, vagy csapatos) produkciót bemutató VIDEÓT – rögzítheted mobil telefonnal is – amivel POSZT-olnál, a FACEBOOK OLDALUNKON,
httpss://www.facebook.com/posztpecs
és a posztban használd a #‎POSZTOLNÉK hashtaget! Vagy, ha lámpalázas vagy (amit a POSZT-ig természetesen le kell vetkőznöd), küldd el a poszt@poszt.hu e-mail címre. A beérkező videókról hamarosan közönségszavazást indítunk, illetve szakmai zsűri is értékeli őket.

A közönség és a szakma által LEGJOBBNAK ÍTÉLT PRODUKCIÓK a legnevesebb fellépők között LÉPHETNEK FEL A POSZT FESZTIVÁLON, valamelyik Miénk Itt a Tér szabadtéri színpadon, vagy a Sétányon, választásod szerint!!!

A legjobbak nem csak helyet kapnak a POSZT fellépői között, és mutathatják meg magukat idén nyáron a nagyérdemű előtt, valamint kerülnek be a Fesztiválműsorba, de NAPIJEGGYEL IS MEGAJÁNDÉKOZZUK ŐKET!

Most, vagy soha: mutasd magad!

#POSZTOLNÉK #‎POSZTFESZTIVÁL