Születésnapra meglepetés ajándék műsor


A legjobb ajándék ötletek születésnapra mindig azok, amikor a szülinapos valamilyen személyes meglepetést kap.

Születésnapra meglepetés ajándék műsor

szülinapi meglepetés ajándék ötletek

A legjobb ajándék ötletek születésnapra mindig azok, amikor a szülinapos valamilyen személyes meglepetést kap. 

Szerintem az egyik legjobb szülinapi meglepetés ajándék egy műsor, amely a szülinaposról szól! 

Születésnapra meglepetés ajándék: műsor a szülinaposról

A születésnapi meglepetés műsor elképesztően viccesen tekinti át a szülinapos életének legfontosabb, legviccesebb eseményeit, az ünnepelt személyiségének humoros oldalát és fényképekkel, esetleg videókkal színesítve szerez felejthetetlen élményt az ünnepeltnek, továbbá a születésnapra meghívott vendégeknek. 

- 100%-ban az ünnepeltről szóló meglepetés műsor

- egyedi és interaktív stand up comedy produkció, amelyben a szülinapos mellett a meglepetés bulira érkező vendégek is aktívan részt vesznek

Születésnapra meglepetés ajándék


Szükséges információk az ünnepeltről a születésnapi meglepetés műsor sikeres megtartásához

- Egy rövid életrajz és az alapvető adatok (név, esetleges becenév, születés pontos ideje, iskolái, emlékezetes volt munkahelyei, jelenlegi munkahelye, gyerekek bemutatása) 

- Fotók az ünnepeltről: lehetőség szerint minden életkorból, a fontos-emlékezetes pillanatokról. Az nem baj, ha már eleve vicces a kép, sőt! Válogass nagyon vicces fotókat a születésnapi meglepetés műsorba, hiszen mindenki nagyon jókedvű lesz és a műsor is sokat fog emelni a hangulaton!  

(Egyszer kaptam vagy 40 képet az ünnepeltről, ahol ugyanabban a pózban, mosolytalan arccal nézett bele a kamerába Európa számos tengerpartján. A háttér mindig a tenger volt, a képeket időnként egy-egy, a kompozícióba véletlenül bekerülő hajó, strandoló vagy naplemente dobta csak fel. Szóval legyünk ennél kreatívabbak: mindenkiről vannak humoros buli fotók, farsangi / munkahelyi / szalagavatós / csapatépítős / legény- vagy lánybúcsús képek, esetleg szimplán csak olyan fotók, amin vicces arcot vág :-) 

- Jellegzetes szokások felsorolása (pl. rengeteg kávét iszik, csoki-függő, folyton leeszi magát, jellegzetes mondásai, gyakran ismételt mondatai, szitkozódás közben használt vicces szófordulatok)

- Sportélet (régen és esetleg ma)

- Kedvenc ételei, italai, filmjei, hobbija, kedvenc csapata, zenekara, ruhamárkája stb. 

- Olyan történetek, amelyeket gyakran emleget/emlegetnek a rokonok-barátok (kalandos nyaralás, emlékezetes szülőszobai élmények, a házépítés nehézségei stb.)

- Mániák, rigolyák - és minden, ami csak érdekes/vicces lehet az ünnepeltről

- Esetleges tabu-témák (szerencsére ritkán, de előfordulhatnak. Nem gond, csak tudjak róla!)

A műsor politika- és trágárságmentes, ilyen tartalmak nem fognak szerepelni a produkcióban!

A szülinapi meglepetés ajándék készítéséhez a családtagok-barátok segítségére is szükség van, hogy minél több információ álljon a rendelkezésemre egy felejthetetlen és különleges születésnapi műsorhoz!

Add meg legalább 2, de maximum 5 családtag-barát telefonszámát, akikkel fel tudom venni a kapcsolatot, hogy az ünnepeltről ki tudjam őket kérdezni. 

(Általában több embert nem érdemes felkeresnem, mert tapasztalataim szerint 5 ember alapos kikérdezése után már sok újdonságot nem tudok meg az ünnepeltről.)

A születésnapra meglepetés műsor technikai feltételei

- Működő hangosítás (ha nincs a rendezvény helyszínén, viszek magammal, de előzetesen tudnom kell róla!)

- Kitűnő minőségű projektor és vászon, HDMI-csatlakozós tv, esetleg ledfal - ezeket a nézőknek jól látható helyre kell elhelyezni (ha nincs a rendezvény helyszínén, viszek magammal, de előzetesen tudnom kell róla!)

- Internet: a rendezvény helyszínén mindenképpen legyen jó minőségű wifi, ami elbír a résztvevők létszámának megfelelő mobiltelefont / mobileszközt, vagy legyen mobilinternet-elérhetőség (Telenoros vagyok - sajnos nem a legjobb a mobilnetjük, de ez van...)

Ha a rendezvény pincében van, vagy nem jó az internet kapcsolat, mindenképpen egyeztessünk! 

A születésnapi meglepetés műsor menete a következő: 

- a technikai beállás után a nézők (mobil)interneten keresztül csatlakoznak egy weboldalhoz

- ha mindenki csatlakozott, elindul a produkció: képeket vetítek a vászonra/képernyőre és a nézők a kezükben lévő okostelefonokkal vesznek részt a műsorban: a telefonok kijelzője átalakul nyomógombokká. 

Nagyon egyszerű a rendszer, mindenki tudja kezelni, aki járt már valaha az interneten és volt a kezében korábban okostelefon. (A legfiatalabb játékosom 4, a legidősebb 93 éves volt eddig - igaz, az elején mindkettejüknek segítettek a wifihez csatlakozni, de utána már minden ment magától.)

Ha valaki nem akar részt venni az interaktív meglepetés műsorban, az is jól érzi magát a produkció alatt, hiszen a műsor 100%-ban az ünnepeltről szól! 

Kérdésed van a születésnapi meglepetés ajándék kivitelezésével kapcsolatban? 

Keress elérhetőségeimen: 

Születésnapra ajándékötlet

Szép Bence

az RTL Klub, a tv2, az MTV, 

az ATV és a Rádiókabaré humoristája

+36 20 20 99 7 99

[email protected]

 

Ajánlatkérés