Kabaréelőadás

Rejtő Jenő szülőházában,

Budapesten, a Rejtő Jenő u. 6-ban

2017. március 29-én, Rejtő Jenő születésének 112. évfordulóján, a Stand Up Brigád humortársulat és a ComMedias Egyesület egy rendhagyó kabaré előadással szeretne tisztelegni az író emléke előtt. A nevezetes napon a humoristák és színészek nem kisebb dologra vállalkozunk, mint hogy Rejtő Jenő szülőházába vigyük Rejtő Jenő kabaréjeleneteit, hogy a Rejtő Jenő utca 6. szám alatti bérház hangulatos folyosóin bárki belecsöppenhessen Rejtő kabaréinak világába.
Beleznay Endre, Éles István, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Valkó Eszter, a kifejezetten erre az alkalomra összeállított Ponyvakabaré műsorában, Rejtő Jenő három sikerjelenetét mutatják be.

Az előadás előtt, 13.30-kor, Rejtő Jenő gondolatkő avatás a Hevesi Sándor téren!

A különleges megemlékezést a helyszínen elhelyezett becsületkasszával lehet támogatni, vagy a ComMedias Egyesület számlaszámára történő direkt utalással: bankszámlaszám: 72100457-10063668, a közleménybe írd be, hogy “adomány a Rejtő emlékműsorra”.
A nyilvános Rejtő kabaré előadást Rejtő Jenő szülőházában (Budapest, VII. ker., Rejtő Jenő utca 6.) adjuk elő, amire a bérház lakói mellett szeretettel várjuk az előzetesen vagy a helyszínen adományozókat.
(Regisztráció: e-mailban az info@standupbrigad.hu címen)

Rejtő Jenő
Segíts bennünket, hogy Rejtő szellemiségét tovább őrizve egy nem mindennapi előadással fejezzük ki tiszteletünket az író életműve előtt. Mi pedig mi mással hálálhatnánk meg a támogatásod, mint hogy megnevettetünk.

 

Humoristák fellépési díja

Stand Up Comedy fellépőkre kérj árajánlatot a Kapcsolat menüpontban!

Gyerekműsorok

Világbajnok bűvész, nemzetközi sikereket elért mentalisták és a Világ Legügyetlenebb Bűvésze is megrendelhető a Gyerekműsor menüpontban!

Rádiókabaré 2017

Emlékezzünk nevetéssel a 112 éve született Rejtő Jenőre!
A Stand Up Brigád humortársulat és a Bethlen Téri Színház, Rejtő Jenő születésnapján, március 29-én rendhagyó kabarématiné előadást tart Rejtő Jenő kabaréjeleneteiből, Rejtő szülőházában, a Rejtő Jenő u. 6. szám alatti bérház udvarán.
Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Szép Bence, Ürmös Zsolt, Valkó Eszter
Időpont: 2017. március 29., 14 óra.
Belépés: Ingyenes
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!