Rádiókabaré BUÉK 2017 – a Rádiókabaré szilveszteri műsora már meghallgatható

Fellépő humoristák és színészek: Aradi Tibor, Aranyosi Péter, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bozó Andrea, Fábry Sándor, Felméri Péter, Görög László, Hadházi László, Kaszás Gergő, Kern András, Kőhalmi Zoltán, Lengyel Tamás, Maksa Zoltán, Mogács Dániel, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Vida Péter, Varga Ferenc József
Műsorvezető: Kovács András Péter

A Rádiókabaré 2017 összes adását megtalálod, mert a humoristák műsorát a sugárzást követően folyamatosan töltik fel a Humorista Blog oldalra!

Rádiókabaré

A Magyar Rádió egyik klasszikus, kiemelkedő hallgatottságú műsora – immár évtizedek óta. A Rádiókabaré hőskorában, amikor még nem volt olyan sok tv az országban, szombat esténként szinte az egész ország ült le a rádió mellé. Kiemelkedő családi programnak számított a „Szombat esti kabaré”.

A magyar szórakoztatóipar egyik fontos műhelyeként egészen máig a legjobbaknak igyekezett fórumot adni – Kabos Lászlótól Major Tamáson át Hofi Gézáig, valamint „anyaegyesülete” a – mindenkori – fiatal humoristáknak és a vidám jelenetek íróinak. Az évtizedek során az átalakuló mindennapi élet és a mind több műfajú szórakoztatóipar versenyében igyekszik helytállni a megújulni most is kész (a fiatal generáció foglalkoztatásával, a stand up műfajának beemelésével, új stílus és nyelv meghonosításával) immár klasszikus rádióműsor.
A Rádiókabaré műsorát szombatonként 13:07-től sugározzuk a Kossuth Rádióban. Ismétlés 23:07-től ugyanazon a napon.

 

Gyerekműsorok

Rendelj gyerekműsort rendezvényedre!

Bűvészműsorok, gyerekműsorok megrendelése
Bűvészműsorok, gyerekműsorok megrendelése

 

Stand Up Comedy fellépők árak

Kíváncsi vagy, mennyibe kerül egy humorista fellépése rendezvényedre? Kérj ajánlatot ITT!

Humoristák megrendelése