A Világ Legügyetlenebb Bűvészének óvodai gyerekműsora


O A Világ Legügyetlenebb (de Legviccesebb) Bűvésze újra visszatért régi óvodájába! Bűvészműsor rendelés, bűvészműsor árakA ComMedias Egyesület szervezésében a vasvári Ficánkoló Óvodában (néhai szeretett óvodámban) léptem fel új műsorommal. Mivel évek óta visszajáró fellépő vagyok az intézményben, a gyerekek (sőt, úgy vettem észre, az óvónők is) óriási izgalommal várták a bűvészműsort.

Bűvész előadás gyerekeknek

A Világ Legügyetlenebb (de Legviccesebb) Bűvészeként az óvodás korosztálynak szeretek a legjobban gyerekműsort készíteni, mert náluk őszintébb, nyílt szívűbb, érdeklődőbb és nehezebb közönség nincs a világon! :-)

A produkcióm közben a legnagyobb kihívást azt jelentette, hogy a rengeteg szerepelni vágyó gyerek közül kit hívjak ki a színpadra, hogy segítsen nekem varázsolni. Bűvészműsor óvodásoknak A gyerekek lelkesedése, önfeledt és őszinte nevetése egy gyerekprodukció készítőjét ilyenkor napokig feltölti energiával és jókedvvel. [caption id="" align="aligncenter" width="504"]Gyerekműsor óvodásoknak Fotók: Ficánkoló Óvoda, Vasvár, Gyurka Jutka[/caption] De nemcsak Vasváron léptem fel, hanem a másik kedvenc vasi városomban, Bükön is készítettem egy interaktív műsort - ott főleg alsó tagozatos iskolások ültek a nézőtéren. [caption id="" align="aligncenter" width="424"]Interaktív műsor Interaktív műsor Bükön. Fotó: Barasics Edina Trió Tv[/caption]   Hívd meg Te is a Világ Legügyetlenebb Bűvészét rendezvényedre (óvodai műsor, interaktív bűvészműsor, humoros gyerekműsor)! Bűvészműsor árak, feltételek átbeszélése villámgyorsan!

Műsorrendelés

Bűvészműsor rendelés, bűvész rendelés rendezvényre, közvetlen árajánlat gyerekműsorok előadói, énekes produkciók fellépői, és akár humorista fellépőktől.

Stand up comedy előadók

Humoristák, parodisták, zenés produkciók!

 

Ajánlatkérés