Humoristák szilveszteri videói


Az ország legjobb humorista előadója, Bödőcs Tibor és legjobb parodistája, Somogyi András szilveszteri videói tarolnak az interneten.

Bödőcs Tibor humorista 2021. nyarán "Nyári gondolataim" címmel készített egy videót, amelyben Mészáros Lőrincként monologizál (a paródia videó azóta lassan két és fél millió megtekintésnél jár, és - valószínűleg ennek köszönhetően - 2021-ben az év szava a Hvg.hu-nál az "Andi" lett.). 

2022. utolsó napján napvilágot látott Bödőcs Tibor YouTube-csatornáján a folytatás, a "Téli gondolataim".

Bödőcs Tibor videójában olyan fajsúlyos gondolatok hangzanak el, mint például: „Ha lenne tengerünk, lebetonoznánk”, "A kormány keményen dolgozik azon, hogy a nektek jogosan járó EU-s támogatásokat megkapjam", „Vigyázunk rátok, ezért nem engedjük a közeletekbe a tanáraitokat” vagy az „adjátok el a Rolexből a kismutatót”. 

Bödőcs Tibor: Téli gondolataim

Somogyi András szilveszteri paródia videója 

Somogyi András parodista is egy szilveszteri videóval búcsúztatja 2022-t, a kisfilmben hazánk vezető politikusai mellett Mészáros Lőrinc is megjelenik. Klasszik gondolatok itt is vannak ("Kocsonyás mézes zserbó") és emlékezetes párbeszédekben sincs hiány: 

"Taxis: Tett újévi fogadalmat?
Orbán Viktor: Persze.
Taxis: Mi lesz az?
Orbán Viktor: Majd benne lesz a Magyar Közlönyben!"

Kovács András Péter videója

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Fellépők rendelése céges rendezvényre

Bűvészműsor

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humorista megrendelése árak

Gyerekműsor I Műsor céges rendezvényre

Műsor céges rendezvényre I Bűvészműsor

Humorista I Műsorrendelés I Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés