Beszélgetés a Sétatörténelemről az ATV-n


A Sétatörténelem augusztus 20-ról szóló, 2021-ben forgatott humoros történelmi sétáról szóló kisfilmünkről beszélgettem ma reggel az ATV Start műsorában

Szép Bence Sétatörténelem

A Sétatörténelem augusztus 20-ról szóló, 2021-ben forgatott humoros történelmi sétáról szóló kisfilmünkről beszélgettem ma reggel az ATV Start műsorában. 

A műsort itt tudjátok megnézni:

A Karinthy-gyűrűs humorista, Bagi Iván és Duhonyi József producer a nagy sikerű Sétaforradalom című kisfilm után, ahol  a Showder Klub kiváló stand up comedy előadójával, Aranyosi Péterrel járták végig a március 15-i forradalom ikonikus helyszíneit. Az augusztus 20-i állami ünnepünket feldolgozó filmben már én töltöttem be a történelmi idegenvezető szerepét.

Szép Bence

A filmben Magyarország létrejöttéről és első királyunk emlékéről beszélgettünk Bagi Ivánnal, Szent István királyunk ünnepének kultikus helyszínein sétálva.

Szép Bence humorista Bagi Iván parodista

A videóból többek közt az is kiderül, hogy Koppány meg volt-e keresztelve? István tényleg a pápától kapta-e a koronát? És, hogy augusztus 20-án volt-e az államalapítás?

Szép Bence stand up comedy humorista és Bagi Iván Parodista

Nézd meg az augusztus 20-i ünnepünkhöz kapcsolódó Sétatörténelem c. történelmi kisfilmet:

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humorista megrendelése árak 

Gyerekműsor

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Műsorrendelés

Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés