Bruti a Magyar Kétfarkú Kutya Párt színeiben az MTVA-ban


Mindenképpen meg kell nézned, ahogy Bruti a közmédián "választási programot" ismertet!

Bruti a köztévében a Kétfarkú Kutya Párt választási programját ismerteti

A népszerű humorista, Bruti a köztévében ismertette a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) programját - ezt mindenképpen látnod kell, mert nagyon vicces. 

A sztori ott indul, hogy minden országos listát állító párt kap öt percet a köztévében, hogy ismertesse a programját. Bruti, vagyis polgári nevén Tóth Imre, aki korábban a Kétfarkú Kutya Párt zuglói jelöltje is volt, jelenleg MKKP-szimpatizánsaként volt jelen a tv-stúdióban, aki a párt programjának ismertetése helyett szinte végig a párjával beszélt telefonon.

A beszélgetés közben ilyen mondatok hangzottak el:

„tudod, az M1-en vagyok, ahova be szoktunk jönni rendszeresen, (…) a kicsit is meg kell becsülni, (…) vannak itt sokan, mint az oroszok Ukrajnában, (…) nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré.”

„mit vegyél, nem tudom, valami olcsót, vegyél csirke far-hátat, az olcsó, meg olajat, tudod, hatósági áras. Nem kő-, étolaj, meg tankoljál feltétlen. De ha nem kapsz, akkor ne terjeszd, mert azt most ilyen rémhírkeltés, (…) mondd, hogy nem volt kedved tankolni.”

Nézd meg a teljes felvételt itt:

Rendeld meg Tóth Imre műsorát rendezvényedre, klikk ide: 

Bruti megrendelése 

Humoristák megrendelése

Dombóvári István humorista megrendelése

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Gyerekműsor rendelés

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Stand Up fellépők árai

Műsorrendelés

Humoristák

Bűvészműsor rendelés, céges rendezvényre műsor, gyerekműsor családi ünnepségre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés