Valóban visszavonul Aranyosi Péter?


Aranyosi Péter stand up comedy humorista visszavonul - olvasni mindenhol. De valóban így van?


Aranyosi Péter befejezte-visszavonult

Aranyosi Péter visszavonult - harsogják a szenzációt az újságok, miszerint az egyik legnépszerűbb stand up comedy humorista "átértékelte az életét, és úgy döntött, 50 évesen már nem a fellépésekkel akarja tölteni az életét". 

2023 márciusában futott ez nagyot a médiában, pedig azt 2022-ben Aranyosi Péter az "Aranyosi 50" című előadása végén is elmondta, hogy a fellépésszámot a harmadára fogja csökkenteni, és a közeljövőben nem láthatnak a nézők tőle új önálló estet. A humorista ráadásul a Magyar Hang című lapnak is nyilatkozta ezt 2023. januárjában, de a média nem kapta ezt fel. Aztán 2023 márciusában a Blikknek adott interjúban mesélt a részletekről - ennek a híre végigsöpört a médián.

“Egy-egy műsor mindig darabokból áll össze, és ezekhez az elemekhez találok egy vezérelvet. Egy humorista mindig valós élményekből táplálkozik, és nem maga a humor az élmény, hanem az előadásmód. Az első, a Négybetűs szavak című estem, önéletrajzi ihletésű volt, a második, a Borsodi homályos a barátaimról szólt, a Mesteremberek témáját tükrözi a címe, ahogy az Aranyosi 50 is. Az utóbbi rólam szól, és a végén elmondom, hogy a fellépésszámot a harmadára fogom csökkenteni, a közeljövőben nem láthatnak majd tőlem új önálló estet” -nyilatkozta Aranyosi Péter.

Aranyosi Péter elérhetősége

Aranyosi Péter elmondta még, hogy elérhetősége le fog csökkenni: ritkábban lehet majd őt a színpadon látni, lesznek nagyobb városok, ahol csak 2-3 évente fog fellépni. Az egyik legjobb magyar stand up comedy humorista a döntését azzal indokolta, hogy amikor megfertőződött a koronavírussal, és a kórházban fuldoklott a Covid-osztályon, majdnem meghalt, ezért sok mindent átgondolt.

“Voltak kisebb-nagyobb fogadalmaim, ezeknek egy részét nem igazán tudom megmagyarázni, miért fogadtam meg. Ilyen például, hogy az anyósomat elviszem Nápolya. Ezeket a fogadalmakat be is tartom, ha már a Jóisten visszahozott” – fejtette ki Aranyosi Péter.

Aranyosi Péter humorista visszavonult

Aranyosi Péter megrendelése

Aranyosi Péter stand up comedy műsora KORLÁTOZOTT SZÁMBAN RENDELHETŐ MEG, kiemelt céges rendezvényekre!

Aranyosi Péter NEM vállal családi rendezvényeket (születésnap, házassági évforduló), esküvőkön NEM lép fel, és szabad téri, nyilvános rendezvényeken sem!

Aranyosi Péter és Szép Bence humorista műsor

Makukában hömbölödni: 

Aranyosi Péter és Szép Bence közös műsora

(korlátozott számban rendelhető csak!!!)

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Fellépők rendelése céges rendezvényre

Bűvészműsor

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humorista megrendelése árak

Gyerekműsor I Műsor céges rendezvényre

Műsor céges rendezvényre I Bűvészműsor

Humorista I Műsorrendelés I Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés