Laár András Galla Miklósnak adja a Karinthy-gyűrűt


A zenész-humorista Laár Andrásnak elege lett a Karinthy-gyűrű körüli hercehurcából.

Laár András humorista

A zenész-humorista Laár Andrásnak elege lett a Karinthy-gyűrű körüli hercehurcából és úgy döntött, Galla Miklósnak adja a Karinthy-gyűrűjét.

Óriási botrány kerekedett a nyáron abból, hogy Galla Miklóst arról értesítették, hogy nem fogja megkapni a Karinthy-gyűrűt, „közelmúltbeli tevékenysége” miatt. A humorista az ügyben több nyílt levelet is írt, többek között Orbán Viktornak és Áder Jánosnak. A díjat végül Laár András kapta, aki felajánlotta, hogy Galla Miklósnál tartaná a gyűrűt.

Galla Miklós nemrég az ATV-ben beszélt arról, miért ragaszkodik ennyire a gyűrűhöz: azt mondta, azért olyan fontos számára a kitüntetés, mert egy humoristának ez az egyetlen elismerése, ő pedig negyven évig dolgozott a humor műfajában. A műsorvezető Galla Miklós azon korábbi állítására, miszerint nem is meztelenkedett, felvetette, hogy az internetre felkerült videók ennek ellenkezőjéről tanúskodnak.

"Igen, de nem lehet azt mondani, hogy nyilvánosan pucérkodtam, mert közönség nincs azon a videón, csak én egyedül” – válaszolta.

Arra a kérdésre, hogy nem is ült-e vele szemben senki a nézőtéren, Galla azt felelte, öt ismerőse volt csak jelen. Elmondta azt is: bocsánatot kért a meztelenkedésért.

Korábban Galla Miklós úgy fogalmazott: „A legközelebbi Karinthy-gyűrű az ENYÉM. Negyven év szorgalmas, tisztességes munkájával érdemeltem ki. Amíg én nem kaptam meg, nem kaphatja meg más. Ha valaki más felhúzza az ujjára, az én Karinthy-gyűrűmet bitorolja”.

Miután Laár András megkapta a gyűrűt, azt nyilatkozta, felajánlja Galla Miklósnak, hogy hordhatja a Karinthy-gyűrűjét, mire Galla elfogadta a felajánlást, de azt kérte, Laár végleg adja neki a gyűrűt. Laár ezután úgy reagált, nem tartja jogosnak azt az igényt, hogy Galla kizárólag magának követelje a gyűrűt, így felajánlotta azt az egész L'art pour l'art Társulatnak. Úgy tűnik, a gyűrű végül Galla ujjára kerülhet.

Nos, kedves Barátaim, ezennel elegem lett ebből a Karinthy Gyűrű-ügyből!
Le szeretném zárni mihamarabb...
Kijelentem, hogy - mivel a L'art pour l'art Társulat nem tart igényt az általam Nekik felajánlott Karinthy Gyűrűre - tiszta szívvel mihamarabb átadnám Galla Miklósnak tárolásra, használatra, feltéve, ha megtartja, és nem adja el, nem olvasztja be, és felém, mint a jogilag "tulajdonos" felé el tud számolni vele.... majd akkor, ha rajtam számon kérnék a Bárkik, de nem fogják számon kérni...
Miklóst nagy nehezen elértem telefonon, és megbeszéltük, hogy dec.24-én a New York kávéházban adom át Neki a Karinthy Gyűrűt, és így remélhetőleg megnyugszik a lelke.
Az ezzel kapcsolatos diskurzust a magam részéről lezártnak tekintem.
"Bizonyos szint fölött, az ember nem megy bizonyos szint alá"(Esterházy)

Humorista rendelés

Dombóvári István humorista megrendelése

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Gyerekműsor rendelés

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Stand Up fellépők árai

Műsorrendelés

Humoristák

Bűvészműsor rendelés, céges rendezvényre műsor, gyerekműsor családi ünnepségre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés