Illúzió Mesterei 2022


A legjobb magyar bűvészek és nemzetközi előadók is láthatóak lesznek az Illúzió Mesterei 2022-es programjában

Illúzió mesterei 2022

Már lehet tudni, kik a fellépők az Illúzió Mesterei 2022-es bűvészshow-ján! 

A műsorban természetesen szerepel vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal Hajnóczy Soma, a bűvészet kétszeres világbajnoka. Látható lesz Holcz Gábor, aki Las Vegastól Dél-Koreáig nyűgözte már le a nézőket. Szerepelni fog Párkányi Kolos, aki luxushajók színpadán és a világ legrangosabb színháztermeiben szerepelt már. Különleges produkcióval készül Kelle Botond, többszörös magyar bűvész bajnok. Látványos nagyszínpadi illúziókat mutat majd be Maxim Maurice, Németországból. És humorával fogja elbűvölni a közönséget a nemzetközi tv show-k és fesztiválok sztárja, David Burlet Franciaországból.

Az Illúzió Mesteri - bűvészműsorok a legjobb bűvészek előadásában!

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! Az előző években rendezett, nagy sikerű előadássorozatok után az Illúzió Mesterei új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal térnek vissza. A nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nemzetközi TV showk, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után az Illúzió Mesterei most készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják. Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban.

Ne maradj le erről az egyedi élményről, vedd meg a jegyed még ma!

További információ: https://www.illuziomesterei.hu... előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.
A műsorváltozás jogát a bűvészműsorok szervezői fenntartják.

Az Illúzió Mesterei 2022-es időpontja: 2022. március 17-27.
A helyszín, a szokásos: MOM Kulturális Központ

Rendeld meg a fellépő bűvészek műsorát céges rendezvényre, települési rendezvényre! 

Kérj ajánlatot a lenti ajánlatkérő formula segítségével, vagy keress telefonon! 

 

Ajánlatkérés