Badár Sándor 60. születésnapja


Badár Sándor hungarikum a humoristák közt és kerek születésnapot ünnepel

Badár Sándor és Szép Bence humoristák

Badár Sándor és Szép Bence

2024. február 8-án lett 60 éves Badár Sándor. Születésnapja alkalmából a Blikk készített Magyarország egyik legnépszerűbb stand up comedy előadóval interjút. A cikk szerint "Badár Sándor humoristát váratlanul érte, hogy „egyszer csak” hatvanéves lett, Badár Sándor úgy érzi, mintha tegnap lett volna ötvenéves. A színész-humorista a február 8-i születésnapján kicsit felfüggeszti a fogyókúráját, hogy az ünneplés a barátokkal a lehető legfelhőtlenebb lehessen.

Évek óta küzd a jojó-effektussal Badár Sándor: hol sikerül leadnia a fölösleges kilóit, hol újra felszaladnak rá. A születésnapja alkalmából azonban biztosan felhagy a kilók elleni küzdelemmel.

Badár Sándor szerint minden esélye megvan arra, hogy – a családtagjaihoz hasonlóan – ő is szép, hosszú életet élhessen.

– A vidámság és a barátok, a család a hosszú élet titka. Nem kell mindig aggodalmaskodni, inkább pozitívan kell megközelíteni mindent. Persze, nekem is vannak rosszabb napjaim, de ilyenkor is igyekszem tréfával elütni a dolgot. A családomból kiindulva: van, aki száz évig élt, de akad 92 éves is a családban, és még a szüleim is jó egészségnek örvendenek. Minden esélyem megvan arra, hogy előadjam majd a színpadon a második hatvan évemet is
– tette hozzá nevetve a humorista.

Badár Sándor szerint a lelki hozzáállás a titka mindennek, éppen ezért nem híve a gyógyszereknek. Évtizedek óta nem szed pirulákat még fejfájásra sem, helyette a természetgyógyászatban hisz."

Ha kíváncsi vagy a humorista életrajzára, klikkelj ide:

Badár Sándor életrajz

Badár Sándor régi alkotótársa, Szőke András a humorista születésnapja előtt 3 nappal, 2024. február 5-én mutatta be új filmjét, a Brigádnaplót, amiben természetesen a régi szentesi cimbora is szerepel. Badár Sándor alakítja a Dzsinn, a vasutas szerepét, aki egy "mindent megoldó varázsló". 

Badár Sándor születésnapja

Badár Sándor a Brigadnapló című filmben


A Brigádnapló az 1970-1989 közötti időszakot dolgozza fel, ennek az időszaknak az eseményei elevenednek meg, a narrátor (Mészáros Zoltán) segítségével. Betekintés nyújt a vágyakozás, a megfelelés, a teljesítés, a közösséghez tartozás, az öröm és félelem, az álmodozás, a büszkeség és a hit kérdésköreibe. A „Brigádnapló” azért egy fontos üzenet, mert bárhol az országban, akkoriban hasonló kérdések vetődtek fel.
Az ötletet adó brigádnapló 1970-1972 között íródott, ebből készített filmet Szőke András, amelyet Badár Sándor társaságában be is mutatnak egy filmvetítéssel egybekötött stand up comedy esten. A filmben én is szerepelek, de még sem Sándor, sem én nem láttuk, mert a bemutatóra ugyan a teljes stáb meghívást kapott, de pont 2 közreműködő nem tudott elmenni: Badár Sándor és Szép Bence. 

Drága Sanyi! Isten éltessen! Sok közös stand up-ot és filmet együtt! 

Addig is nézd meg az Aranyosi Péter és Badár Sándor közreműködésével készült ifjúsági kisfilmet, a Csodafőzetet:

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi PéterBadár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Fellépők rendelése céges rendezvényre

Bűvészműsor

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Humorista megrendelése árak

Gyerekműsor I Műsor céges rendezvényre

Műsor céges rendezvényre I Bűvészműsor

Humorista I Műsorrendelés I Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés