Blog

Kovács András Péter

Kovács András Péter stand up comedy humorista az egyik nagy kedvencem, megjelent vele egy interjú, amit minden rajongónak kötelező megnéznie!

Jön a Showder Klub 2020-as évada

A Showder Klub 2020-as évada végre megérkezett: a tavaszit a COVID miatt törölni kellett, de a humoristák Aranyositól Dombóvárin át Kiss Ádámig végre nevettetik a tv-nézőket!

Bűvészek, van egy rossz hírem

A bűvészek számára nagyon rossz hír, hogy a híres Blackpool Magic Convention 2021-ben elmarad. A világ legnagyobb bűvész-konferenciája, a Blackpool Magic Convention 2021-ben nem kerül megrendezésre.

AZ ILLÚZIÓ MESTEREI 2021

Bűvészműsor Budapesten nemzetközi hírű bűvészek előadásában? Természetesen az Illúzió mesterei műsort ajánlom, amely 2021-ben is elkápráztatja a bűvészműsorok szerelmeseit!

A legjobb stand uposok a Comedy Centralon

Egy stand up comedy válogatás az elmúlt időszak legjobbjaitól

A legjobb magyar humoristák közül Hadházi László, Dombóvári István, KAP (Kovács András Péter) és Kőhalmi Zoltán új stand up comedy produkcióit sugározza a Comedy Central. Nézd meg a videókat!

Bödőcs híradó 2020

A magyar stand uposok legjobbja, Bödőcs Tibor híradó-paródiája a jó humorú jobb- és baloldali választópolgárokat is nevetésre ingerli - nézd meg a humorista legújabb híradóját!

Mama karanténban Vasváron

Szikra László humorista 2020 tavaszán hatalmas népszerűségre tett szert a "Mama karanténban" és a "Papa karanténban" videókkal. Műsorával járja az országot és újra ellátogat Vasvárra is.

Legjobb vicces képek 2020

Nemcsak a humoristák tudnak viccesek lenni, sok esetben a legjobb poénokat jó humorú, névtelen laikusok találják ki és teszik közkinccsé. Kedvenc humoros képek válogatás, 1. rész.

75 éves az egyik legismertebb humorista

Az amerikai humorista, aki nemcsak meghódította Hollywood-ot, íróként és zenészként is megkapta a legrangosabb díjakat. 2013-ban életmű Oscar-díjat is nyert a ma 75 éves Steve Martin.

Illúzió Mesterei bűvészműsor - koronavírus tájékoztató

Az Illuzió Mesterei c. bűvészműsor (benne olyan fantasztikus bűvész-talentumokkal, mint Badár Tamás és Hajnóczy Soma) a koronavírus miatt új időpontban kerül megrendezésre - a bűvészek augusztus végén és szeptember elején szórakoztatják majd a...

Bűvészek figyelem: bűvésztalálkozó

Magyar bűvészek számára szervez bűvésztalálkozót a Corodini Országos Bűvészegylet. A 31. Corodini Országos Bűvésztalálkozót 2020-ban a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban szervezik meg 2020. október 3-án, szomba...

Aranyosi Péter és Vida Péter közös műsora

Miskolci gyökerek - a két Péter közös műsora: Aranyosi a humorista, és Vida a színész
Aranyosi Péter (Karinthy-gyűrűs és Múzsa-díjas) humorista és Vida Péter (Karinthy-gyűrűs) humorista-színész közös műsora művelődési házak számára most akciós áron rendelhető: Miskolci gyökerek - 90 perces időutazás a '90-es évek miskolci hétköznapokba...

Ricsifiú megrendelése

Ricsifiú vagyis Kertész Richárd humorista műsorának megrendelése szinte minden típusú rendezvényre megoldható! A Showder Klub és a Rádiókabaré humorista-előadói közül a vidéki vonalat erősítő Kertész Richárd a Petőfi Rádió néhai állomáshangja, a DTK-Sho...

Szikra László humorista önálló estje

Szikra László stand up comedy humorista, a "Mama karanténban" és a "Papa karanténban" életre keltője önálló esttel lép fel a közönségnek. A dumarekorder humorista a pandémia alatt milliós nézettségű videókat készített és népszerűbb, mint valaha! Stand...