Blog

Meghalt Sas József humorista

A Mikroszkóp Színpad egykori vezetője 82 éves volt

A humorista 2 évvel ezelőtt agyvérzést kapott Thaiföldön, 2021 januárjának elején pedig a koronavírust is elkapta.

Szilveszteri Rádiókabaré 2021

A Szilveszteri Rádiókabaré összehozta a legjobb humoristákat a színpadra: Aranyosi Péter, Dombóvári István, Badár Sándor, Kiss Ádám - és még sokan mások. Hallgasd meg Bödőcs Tibor új felvételével együtt!

Mikulás paródia

A Mikulás lakásról lakásra járva látogatja a gyerekeket, aztán egyszer csak váratlan fordulat következik... Egy Mikulás-paródia film - váratlan forgatási nehézségekkel...

Legjobb karantén mémek

A humoristák nem léphetnek fel az egészségügyi veszélyhelyzet miatt, de nem kell humor nélkül maradni senkinek: itt vannak a legjobb humoros mémek!

Humoristák műsorai maradnak el

A szerdán meghirdetett veszélyhelyzet miatt a humoristák műsorait is lemondják a szervezők.

A humoristák rajongói és a fellépők is nehéz helyzetben vannak a veszélyhelyzet miatt.

Online céges műsorok

Céges rendezvényre online műsor a dolgozókról, a cégről
Elmaradjon-e idén a céges parti? Legyen inkább online a céges rendezvény! Interaktív, streamelhető stand up comedy a cégről!

Kovács András Péter

Kovács András Péter stand up comedy humorista az egyik nagy kedvencem, megjelent vele egy interjú, amit minden rajongónak kötelező megnéznie!

Jön a Showder Klub 2020-as évada

A Showder Klub 2020-as évada végre megérkezett: a tavaszit a COVID miatt törölni kellett, de a humoristák Aranyositól Dombóvárin át Kiss Ádámig végre nevettetik a tv-nézőket!

Bűvészek, van egy rossz hírem

A bűvészek számára nagyon rossz hír, hogy a híres Blackpool Magic Convention 2021-ben elmarad. A világ legnagyobb bűvész-konferenciája, a Blackpool Magic Convention 2021-ben nem kerül megrendezésre.