Dombóvári István humorista Facebook-oldala le lett tiltva


Jogosan háborodott fel a Showder Klub humorista fellépője.

Dombóvári István megrendelése

Dombóvári István humorista Facebook-oldala

Szegény Dombit az ág is húzza. Nemrég arról lehetett olvasni, hogy kórházba került, de Dombóvári István betegsége szerencsére "csak" egy vesekő volt, de a fizikai fájdalmak után nem aludhatott nyugodtan a népszerű stand up comedy előadó. A legnagyobb közösségi oldal, a Facebook letiltotta. 

A humorista Facebook-oldalának bejegyzését érdemes elolvasni, "csodálatos" leirata a közállapotoknak...

Sziasztok.

Rendszeres olvasóim észrevehették, hogy egy hétig nem posztoltam.Ez nem volt szándékos. 1 teljes hétre letiltott az algoritmus. Hogy miért?Az előző hétvégén kitettem egy képet egy hamburgerről. Egy ismert hajdani politikus, aki rendszeresen jár provokálni mások oldalaira valami rejtélyes okból elkezdett a hamburger képe alatt csípőből Gyurcsányozni.Egy óra múlva már ezer körül járt a kommentek száma és volt benne sorosozás, libsizés, migránsozás, elembétékúzás meg minden egyéb amit a propaganda nyomat és amivel eltereli a figyelmet.Értitek? Az én nyaralásom hamburgerének képe alatt. Viccnek is szar.Emiatt kapcsoltak le egy hétre. Állítólag túl sok gyűlöletbeszédet tartalmazott.Legközelebb mielőtt indulatból kommenteltek és ellenségnek tartotok, inkább ismerjetek meg egy jobban. Dombóvári István vagyok. 43 éves, keresztény, heteroszexuális férfi. Egy nő férje, egy gyerek apja.Humorban utazom. Szórakoztati akarok. Ha valamit viccesnek találok, akkor arra felhívom a figyelmet. Ennyi és nem több. Szabadidőmben legkevésbé sem érdekel, sem a kormánypárt, sem a töketlen ellenzék. Magánemberként ugyanúgy irritál a Mészáros káefté csodaszámba menő térhódítása mint az ütöképtelen, sokszor lényegtelen dolgokba kapaszkodó egyformaszakállas, összefogni képtelen úgynevezett ellenzék bénaságai. Szerencsére nem lakom a fővárosban, úgyhogy nincs jogom megítélni, hogy Karácsony mennyire cseszte szét.Ha felkérnek egy számomra jó ügyre, feladatra, akkor engem sosem érdekel, hogy kik ők. A legkevésbé sem szeretném, hogy valaha is visszatérjenek a kommunisták, a gyerekemet pedig szükség esetén konzultációs ív kitöltése nélkül is képes vagyok megvédeni a migránsoktól és a transzvesztitáktól.Sose voltam liberális és senki nem fizet a véleményemért.De ezekkel nektek egyáltalán nem is kell foglalkoznotok. Ha kedveltek, akkor kérlek kedveljetek azért ami közös bennünk és ne az alapjén ítéljetek meg, amiben különbözőek vagyunk.Soha többé nem szeretnék méltatlan kommentcsatákat vívni senkivel kétes féligazságokról.Arra szavaztok akire akartok, oltattok ha akartok de ehhez nem kell folyton valaki torkának esni.Szedjük össze magunkat és tanuljuk ezt meg végre!Amúgy túléltem, megvoltam fészbuk nélkül. De mégis idegesített. Nem tudtam használni az oldalaimat, nem tudtam gratulálni az olimpikonoknak még egy nyomorult szülinapi köszöntést sem tudtam elküldeni. Tudom ez semmiség és vannak nagyobb bajok is a világban.De iyen többet nem lesz. Nem hagyom idáig fajulni a dolgokat! Kénytelen vagyok szűrni.Kérlek benneteket , hogy éljünk több elfogadással, kevesebb gyűlölettel. Ne kapjuk be a horgokat, amit minden irányból folyamatosan dobálnak be nekünk.Vegyünk egy nagy levegőt, fújjuk ki és maradjunk emberek.Várlak benneteket a fellépéseimre és a képernyők elé. Nekem ez az ami számít. És ti vagytok akik számítanak.

Dombóvári István humorista megrendelése

Stand up előadók Magyarországon

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Gyerekműsor

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Műsorrendelés

Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés