Bödőcs Tibor: A csodadisznó


A legjobb magyar humorista, Bödőcs Tibor szilveszteri videóján pörög az internet népe - nem véletlenül!

Bödőcs Tibor év szava

Bödőcs Tibor elvitte az "Év szava" díjat (Andi) a HVG szavazásán. Az Andi 30 ezer szavazatból több mint 13500-at zsebelt be, a vándortrófeát a tavalyi győztes nyunyókától veheti át. Bödőcs Tibor így reagált a hírre:„Örömmel fogadom a demokratikus felhatalmazás eme abszurd formáját. Egyben megragadom az alkalmat, hogy a győzelmet felajánljam Galla Miklósnak január végéig.”
2021 utolsó napján pedig újra letarolta az internetet a Karinthy-gyűrűs Bödőcs. Videójában, "A csodadisznó"-ban nem túl burkoltan figurázza ki a magyar politikusokat.

A méltán legnépszerűbb magyar humorista új műfajban csillantotta meg tehetségét 2021 utolsó napján. A történet a Várból indul, ahol a nem szegény Gazda körlevélben tudatja barátaival, hogy disznóvágás lesz. Ha már disznó, legyen kövér! Ha már örök élet, legyen hosszú!

A jóbarátok egyre csak gyűlnek a domb tetején, megérkezik Janó főispán, a Krisztus-hitű Zsolti, Lőrinc kincstárnok és nem utolsósorban vadonatúj felesége, a gyönyörű vízitündér Andi. A csodadisznót a cseresznyefa szekreterből húzzák elő, majd a mahagóni íróasztalra helyezik, ahol rá lő a nemzet vadásza. Eddig szokványos is volna a történet, ám a csodadisznó feltámadása tejesen készületlenül éri az arisztokrata társaságot.

A wonderpig megszökik, majd a Batthyány-tér után kicsi brüsszeli kitérővel Moszkva felé veszi az irányt, hogy élőben láthassa a tigristáncoltató Vlagyimirt és Hszin Csin Pinget, a sárkányok urát. Ők nagy birodalmak hatalmas elméjű uralkodói.

Ha már meg kell halni, te ölj meg! - hangzik az állat utolsó kívánsága. Na de hogyan is végződik a történet? Egészen szürreálisan, amiért a gyermekvédelmi törvényünk miatt ki is kell majd rakni a 18-as karikát a mesejátékra.

Humorista rendelés

Dombóvári István humorista megrendelése

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Gyerekműsor rendelés

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Stand Up fellépők árai

Műsorrendelés

Humoristák

Bűvészműsor rendelés, céges rendezvényre műsor, gyerekműsor családi ünnepségre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés