Riasztás - tűzoltók vonulása filmen


Támogasd Te is az önkéntes tűzoltókat!

Tűzoltók bevetésen

Vasvár Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete megbízta a ComMedias Egyesületet, hogy készítsen egy, az önkéntes tűzoltókat munka közben bemutató filmet, amely bepillantást enged abba, mit is csinál egy tűzoltó: vonulás és tűzoltás, roncsból mentés stb. 

A film hosszas forgatás és utómunka után 2021. novemberében készült el. A cél az volt, hogy bárki számára átélhető legyen a riasztás után elinduló tűzoltók vonulása, tűzoltása, a baleset, balesetek után a bajba jutott sérült, sérültek kiszabadítása, a baleseti helyszín megtisztítása. A Facebookon egy hét alatt 18.000 megtekintést szedett össze a tűzoltós videó:

A YouTube-on is sokan megnézték a filmet, ott egy hét alatt 950 megtekintést kapott a tűzoltók vonulását bemutató film. 

Ha szeretnél Te is tűzoltó lenni, keresd a lakóhelyedhez közeli önkéntes tűzoltóság képviselőit vagy légy hivatásos tűzoltó.

A filmet a ComMedias Egyesület készítette a Vasvári Önkéntes és Tűzoltó Polgárőr Egyesületnek.

Drága vasvári önkéntes tűzoltók! Ti vagytok az én hőseim, nem a képregények alsónadrágban és köpenyben rohangáló fantázia-szüleményei! Számomra elképesztően izgalmas élmény volt belelátni a mindennapjaitokba, elkísérni Benneteket a riasztásokra.
Köszönöm az önkéntes tűzoltók önfeláldozó, odaadó munkáját, hogy a szabadidejük terhére, a családjuk, pihenésük rovására segítik a bajba jutott, balesetet szenvedett embereket.
Büszke vagyok rátok!

A tűzoltós film elkészülte után a legviccesebb dicséret így hangzott: 

"Hálánk jeléül, ha kigyullad a házad, 50% kedvezménnyel oltjuk el."

Humorista rendelés

Humoristák megrendelése

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Gyerekműsor rendelés

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Stand Up fellépők árai

Műsorrendelés

Humoristák

Bűvészműsor rendelés, céges rendezvényre műsor, gyerekműsor családi ünnepségre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés