Aranyosi-Csernus est: Ki nevet a végén?


Az ország leghíresebb pszichológusa és Miskolc legjobb humoristája egy műsorban!

Aranyosi Péter humorista és dr. Csernus Imre pszichológus közös műsora

KI NEVET A VÉGÉN? 

DR. CSERNUS IMRE ÉS ARANYOSI PÉTER KÖZÖS ESTJE

FIGYELEM, Aranyosi Péter kérésére tudatom Veled, hogy a Dr. Csernus Imrével közös műsora MÁR NEM RENDELHETŐ a szepbence.hu oldalon! 

Ennek számos oka van, Aranyosi Péter jelentősen csökkentette fellépései számát, de NEM VONULT TELJESEN VISSZA, ahogy ez a cikk is írja: 

Valóban visszavonult Aranyosi Péter?

2023. őszére (korlátozott számban) ajánljuk a Makukában hömbölödni c. produkciót, amelyben Aranyosi Péter még tud vállalni néhány fellépést.Aranyosi Péter
a Showder Klub egyik legsikeresebb stand up comedy humorista előadója és az ország legismertebb pszichológusa, dr. Csernus Imre. 

A pszichológus mindig minden körülmények között kimondja azt, amit az emberek nem szeretnek hallani, vs. amivel nem szeretnének szembesülni. Ám paradox módon ezért sokan kedvelik őt, néhányan pedig éppen ellenkezőleg, de vélhetően senki sem közömbös iránta. Közönsége többségét a komfortzónán kívüli élmények keresése jellemzi. S Csernus dokitól ezt meg is kapják, minden egyes alkalommal. Ezt most még tovább lehet fokozni, hiszen „összeállt” Aranyosi Péterrel, a Showder Klub egyik legnépszerűbb humorista előadójával, aki a humort nagyon komolyan veszi…

Hogy ők ketten miként boldogulnak egymással, s a közönséggel, már önmagában is izgalmas felvetés. De sziporkázó párbeszédekre és „rekeszizomlázra” bizonnyal lehet számítani.

Nézd meg az Aranyosi-Csernus műsor legjobb pillanatait! 

A humorista és a pszichológus műsora tehát nem elérhető a szepbence.hu oldalon! 

Ajánlom helyette a 

Makukában hömbölödni

című Aranyosi Péter és Szép Bence közös estet

(korlátozott számban rendelhető csak!!!)

vagy más humoristákat-előadókat:

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Fellépők rendelése céges rendezvényre

Bűvészműsor

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humorista megrendelése árak

Gyerekműsor I Műsor céges rendezvényre

Műsor céges rendezvényre I Bűvészműsor

Humorista I Műsorrendelés I Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés