Aranyosi-Csernus est: Ki nevet a végén?


Az ország leghíresebb pszichológusa és Miskolc legjobb humoristája egy műsorban!

Aranyosi Péter humorista és dr. Csernus Imre pszichológus közös műsora

KI NEVET A VÉGÉN? 

DR. CSERNUS IMRE ÉS ARANYOSI PÉTER KÖZÖS ESTJE


Aranyosi Péter
a Showder Klub egyik legsikeresebb stand up comedy humorista előadója és az ország legismertebb pszichológusa, dr. Csernus Imre közös műsora megrendelhető művelődési házaknak, önálló estre! 

A pszichológus mindig minden körülmények között kimondja azt, amit az emberek nem szeretnek hallani, vs. amivel nem szeretnének szembesülni. Ám paradox módon ezért sokan kedvelik őt, néhányan pedig éppen ellenkezőleg, de vélhetően senki sem közömbös iránta. Közönsége többségét a komfortzónán kívüli élmények keresése jellemzi. S Csernus dokitól ezt meg is kapják, minden egyes alkalommal. Ezt most még tovább lehet fokozni, hiszen „összeállt” Aranyosi Péterrel, a Showder Klub egyik legnépszerűbb humorista előadójával, aki a humort nagyon komolyan veszi…

Hogy ők ketten miként boldogulnak egymással, s a közönséggel, már önmagában is izgalmas felvetés. De sziporkázó párbeszédekre és „rekeszizomlázra” bizonnyal lehet számítani.

Nézd meg az Aranyosi-Csernus műsor legjobb pillanatait! 

A humorista és a pszichológus műsora egyelőre csak Művelődési házak részére rendelhető meg, viszont a produkció elérhetősége korlátozott: havonta 1 előadást tudnak csak vállalni! 

Mindenképpen írj levelet, hogy egyeztetni tudjuk a feltételeket! 

 

Ajánlatkérés