Új Bödőcs videó: Az igazság gyomrában


A legnépszerűbb magyar humorista, Bödőcs Tibor nemrég egy 9 perces új Bödőcs-videóval jelentkezett, most pedig egy bábfilmben reflektál a valóságra.

Bödőcs Tibor új videója az igazság gyomrában


A legnépszerűbb magyar humorista, Bödőcs Tibor nemrég egy 9 perces új Bödőcs-videóval jelentkezett, amelyben minden politikai oldal megkapja a magáét.

Ma újra megjelent egy vicces, elgondolkodtató videó Bödőcs Tibor jóvoltából, amelyben a humorista szokásához híven egyáltalán nem finomkodik az aktuális problémákkal: a fiktív Kipcsak TV egy túlmozgásos propagandistáját, Kiss Pék Józsefet bemutatva vázolja fel a lejárató kampányok természetét. 

Bödőcs új videójának egyik legnagyobb poénját az adja, hogy a lejárató kampány célpontja nem más, mint Bödőcs Tibor. 

A többségében bábok közreműködésével készült munka az irodájában lévő fotók szerint két fontos hobbival (ezek a vadászat, illetve az alkoholfogyasztás) rendelkező főszereplője – aki szerint a válasz a fontos, nem az oktondi kérdések –, először egy megbeszélésen próbál fogást találni Bödőcsön. Ez pedig láthatóan kitűnően sikerül is, hiszen több adásban is a nézők arcába tolja a lejárató kampányt: a híradóban – aminek szlogenje szerint hír az, amit azzá teszünk – a Nemzeti Művészeti Akadémia humor osztályának igazgatója, az új műsort már a premier előtti vetítésen látott Totyi bohóc mesél, aki szerint náluk „nem divat felfelé támadni”, az ezt követő Lényegben egy Búcsúszentlászlóra érkezett riporter faggatja a falu istenfélő lakóit arról, hogy emlékeznek-e Bödőcsre. A válasz természetesen igen, sőt, olyan, mindent megváltoztató titkokra is fény derült, mint hogy Tibor poharat kért az üveges sörhöz, sőt, Marxot szavalt a kocsmában.

Bödőcs Tibor: Az igazság gyomrában

Bödőcs Tiborral kapcsolatos hír továbbá, hogy: a "Kolera a Vackor csoportban - Bödőcs Tibor új önálló estje" 2022 április 1-jén, pénteken este 9-kor kerül bemutatásra a Comedy Centralon.

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Fellépők rendelése céges rendezvényre

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Stand Up fellépők árai

Műsorrendelés

Gyerekműsor rendelés

Humoristák

Bűvészműsor rendelés, céges rendezvényre műsor, gyerekműsor családi ünnepségre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés