Sétatörténelem: október 23.


Bagi Iván humorista Sétatörténelem című sorozatának új részét forgattuk a napokban az 1956-os eseményekről.

Szép Bence Sétatörténelem

Sétatörténelem címmel indított szórakoztató történelmi ismeretterjesztő sorozatot a Karinthy-gyűrűs humorista, Bagi Iván. A sorozat első részében, amely a március 15-i eseményeket dolgozza fel, forgatókönyvíróként és segédoperatőrként működtem közre. Az első film vendége az egyik legnépszerűbb stand up comedy fellépő, Aranyosi Péter volt. 

A második részben (amely itt tekinthető meg, klikkelj a szövegre: Sétartörténelem augusztus 20.) már engem kértek fel, hogy augusztus 20-ról és Szent Istvánról meséljek. A forgatókönyvet is én írtam, a forgatás pedig egy izgalmas, hét helyszínes (6 budapesti és egy esztergomi), forróságtól nehezített munka volt. 

Werkfilm:

A nemzeti ünnepeinken végighaladva az 1956-os októberi-novemberi események következtek. A forgatókönyv itt is az én munkám volt, a forgatást pedig egy (hosszú) napba sikerült besűríteni. 

A filmet itt tudod megnézni:

A fentiekből például megtudhatod, pontosan mikor és hol volt az első véres esemény 1956 őszén, tényleg harcoltak-e lekvárral a szovjet páncélosok ellen a forradalmárok és miért egy kamaszfiú szobra áll a Corvin köznél.

Sétatörténelem Szép Bence

HUMORISTA RENDELÉS

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok, rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

 

Ajánlatkérés