Aranyosi Péter és Vida Péter közös műsora


Aranyosi Péter és Vida Péter közös műsora

Aranyosi Péter (Karinthy-gyűrűs és Múzsa-díjas) humorista és Vida Péter (Karinthy-gyűrűs) humorista-színész közös műsora művelődési házak számára most akciós áron rendelhető: Miskolci gyökerek - 90 perces időutazás a '90-es évek miskolci hétköznapokba...

Aranyosi Péter és Vida Péter:

Miskolci gyökerek

A keresztnevük, a miskolci fiatalság, a Diósgyőri foci, a középiskolai kalandok és a legendás Kabinet Rt. show-ska zenekar. A többi kiderül a 90 percből, amit - néha - együtt töltenek a színpadon...

A "Miskolci gyökerek" cím arra utal, hogy Aranyosi és Vida is Miskolcról származik, ráadásul ennek a címnek Aranyosi Péter szerint van egy kis áthallása is. "Vida Péterrel nagyon régóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk. Az is közös bennünk, hogy mindketten megkaptuk a Karinthy-gyűrűt. A Miskolci gyökerek egy párhuzamos életrajz, ami kettőnk életéről szól. Péter amellett, hogy szaval és énekel is, főleg azt mutatja be, hogy milyen a művészvilág, én pedig olyan történeteket hozok, amelyek inkább az átlagember életét jellemzik. Az előadást egy közös kabaré jelenettel zárjuk, ami szintén kapcsolódik kettőnkhöz." - nyilatkozta Aranyosi Péter. 

Aranyosi Péter humorista Vida Péter színész

A "Miskolci gyökerek" című produkció, Aranyos Péter és Vida Péter közös estje, stand up sztorikkal, anekdotákkal és zenével körülbelül 85-90 percben. 

Vida Péter és Aranyosi Péter: Miskolci gyökerekRendeld meg a Miskolci gyökerek című humorestet most óriási kedvezménnyel! 

Műsorrendelés: +36 20 20 99 7 99

E-mail: [email protected]


Műsorrendelés rendezvényre

Aranyosi Péter, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Stand Up Comedy

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Stand Up előadók

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Aranyosi Péter telefonszáma

 

Ajánlatkérés