Bödőcs Londonban - A Cefre Palota a Comedy Centralon


Bödőcs Londonban A toronymagasan legjobb magyar humorista, Bödőcs Tibor harmadik önálló tv-műsora, amely a Cefre Palota című önálló estre épül és Londonban rögzítették, a címe:

Bödőcs Londonban

"A Rádiókabarénál cenzúrázták, a Showder Klubból hamar kivált, Bödőcs Tibor a Comedy Centralon most harmadik önálló estjét mutatja be, amelyet ezúttal Londonban vettek fel – nem véletlenül. A politikai humor és a bukolikus kocsmai történetek között egyensúlyozó stand upos annyi pénzből forgatott, amennyibe az MTVA-nál a kávé kerül, és azt is tudja, Fábry nem éppen a politikai poénjai miatt szereti, de ahol megalkuvást szimatol, onnan menekül." -írta a HVG, amikor Bödőcs Tibor legújabb estjéről, amit két részletben mutatott be a Comedy Central humorcsatorna, majd a tv-premier után villámgyorsan a videómegosztók, torrentoldalak egyik legtöbb letöltést generáló anyaga lett. Mivel a tv-ben már sugározták, és több honlapon is fent van a műsor, úgy gondoltam, én is közkinccsé teszem a Bödőcs Londonban-t, amelyet belinkeltem az oldalra. Szeptember 26-án délben kaptam egy telefonhívást, hogy a Comedy Central csatorna a sugárzás után még szeretné ismételni az anyagot, addig vegyem le a weboldalról a Bödőcs Londonbant. Elnézést a csatornától!!!! Sajnos nincs mindenkinek Comedy Central-ja, így azok a rajongók is megnézhették a műsort, akik máshogy nem jutottak hozzá, de természetesen tiszteletben tartom a csatorna kérését, levettem a weboldalról Bödőcs legújabb estjét. Szóval, ha nem láttad még a Bödőcs Londonban-t, nézd meg a Comedy Central műsorán, ha nincs Comedy-d, akkor... más weboldalakon kutakodj, nagyon sajnálom!  

Stand Up Comedy

Rendelj humorista fellépőt rendezvényedre! Klikkelj a Humoristák menüpontra!

Bűvész rendelés

A Világ Legügyetlenebb Bűvésze, sőt, világbajnok bűvészek műsorai is megrendelhetőek! Műsorok megrendelése a Kapcsolat menüpontban!

Humorista

Céges rendezvényre humoristák megrendelése villámgyorsan, korrekt feltételekkel, válassz számtalan humorista közvetlen ajánlata közül!

 

Ajánlatkérés