Galla Miklós és a Karinthy-gyűrű


Nem tudni még a pontos okát, miért nem kapja meg a humoristák legnagyobb elismerését, de itt van egy lehetséges verzió.

Galla Miklós humorista Karinthy gyűrű botrány

Galla Miklós humorista februárban a humoristák legnagyobb elismerésének számító Karinthy-gyűrű 2021-es tulajdonosának hihette magát, de a díjátadót megelőző hetekben az MTVA arról tájékoztatta Gallát, hogy "a közelmúltbeli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia, és a Karinthy-gyűrű értékrendjével és szellemiségével", ezért mégsem kapja meg a Karinthy-gyűrűt. 

A humorista akkor azt mondta, szerinte politikai háttere van a dolognak, mivel elterjedt róla az az információ, hogy csatlakozott az ellenzéki Karácsony Gergely mozgalmához, miközben a humorista előadó szerint ilyenről szó sincs.

Pénteki lapinformációk szerint az lehet az MTVA döntésének hátterében, hogy Galla Miklós nemrég egy előadáson teljesen meztelenre vetkőzött a színpadon a Fészek klubban. A humorista egy hátul kivágott alsónadrágban állt a színpadra, majd később állítólag a nemi szervét is elővette. 

Galla Miklós elmondta, a hír igaz, de már három, sőt tíz éve is meztelenkedett a színpadon, szóval szerinte ez nem ok a Karinthy-gyűrű visszavonására. A humorista vélhetően arra céloz, hogy az MTVA a levelében problémás közelmúltbeli tevékenységre hivatkozik. A humorista korábban is sokat láttatni engedett magából, tehát februárban, a díj odaítélésekor is tudni lehetett, hogy exhibicionista, illetve hozzátette, hogy a meztelenség része a kortárs művészetnek.

A Fészek klub részéről Benkő Balázs azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a nézők a hirdetések alapján számíthattak meztelenségre Galla Miklós showjában, bár a nemi szerv elővételéről ő sem tudott előtte. "Galla vetkőzése része volt annak, a műsorában szereplő erős társadalomkritikának, amely az ötvenes férfiak kapuzárási pánikjára, erre a korosztályos problémára hívja fel a figyelmet, mindezt a Covid-járvány az embert amúgy is megviselő, megbolondító tágabb kereteibe helyezve. Ez egy zenés szám volt egyébként, Galla a vetkőzés közben végig énekelt" - nyilatkozta Benkő Balázs.

Benkő Balázs elmondta azt is: húsznál kevesebb néző volt jelen Galla Miklós humorista produkcióján, és mind nagykorúak voltak.

Kőhalmi Zoltán Galla Miklós humorista mellett állt ki

Galla Miklós mellett az egyik legnépszerűbb stand up comedy humorista, Kőhalmi Zoltán is kiállt:

Kőhalmi Zoltán levele

Ez is érdekelhet:

A delelő obsitos és a fekete bárány

Születésnapra legjobb meglepetés ajándék

Stand Up előadók

Stand up előadók Magyarországon

HUMORISTA RENDELÉS

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Galla Miklós, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsor rendelés

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

Gyerekműsor I Műsor céges rendezvényre I Bűvészműsor Humorista Műsorrendelés

 

Ajánlatkérés