Galla Miklós humorista kéri a Karinthy-gyűrűt


A humorista mellett kiállt Kőhalmi Zoltán és Puzsér Róbert is.

Galla Miklós humorista botrány


Ahogy korábban is írtam róla, Galla Miklós 2021. februárjában a humoristák legnagyobb elismerésének számító Karinthy-gyűrű 2021-es tulajdonosának hihette magát, de a díjátadót megelőző hetekben a humorista körül botrány tört ki: a díj odaítéléséről döntő állami médiacég, az MTVA váratlanul visszavonta az elismerést. Dobos Menyhért, az MTVA illetékes igazgatója arról tájékoztatta Galla Miklóst, hogy tevékenysége nem összeegyeztethető az úgynevezett "közmédia" értékrendjével. Pontosabb indok nem hangzott el, ezért először egy politikai szál is került a történetbe, de később kiderült, hogy egy olyan korábbi fellépés állhat az ügy hátterében, ahol a humorista a közönségnek megmutatta a nemi szervét.

Lapinformációk szerint az lehet az MTVA döntésének hátterében, hogy Galla Miklós nemrég egy előadáson teljesen meztelenre vetkőzött a színpadon a Fészek klubban. A humorista egy hátul kivágott alsónadrágban állt a színpadra, majd később állítólag a nemi szervét is elővette.

Galla Miklós elmondta, a hír igaz, de már három, sőt tíz éve is meztelenkedett a színpadon, szóval szerinte ez nem ok a Karinthy-gyűrű visszavonására. A humorista korábban is sokat láttatni engedett magából, tehát februárban, a díj odaítélésekor is tudni lehetett, hogy exhibicionista, illetve hozzátette, hogy a meztelenség része a kortárs művészetnek.

Kőhalmi Zoltán Galla Miklós humorista mellett állt ki

A humorista a Facebook-oldalán nemrég üzent az MTVA-nak és megköszönte a mellette kiállók támogatását.

Köszönöm, hogy Kőhalmi Zoltán és Puzsér Róbert is megvédtek. Egyébként az ominózus vetkőzés egy teljesen zártkörű rendezvényen történt, amelyen összesen hét személy volt jelen, mind ismerősök. Tehát semmiféle nyilvános meztelenkedés nem volt. Mához egy hétre kérem a teljesen ok nélkül visszavont, 40 év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet!

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Stand up előadók Magyarországon

Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

Gyerekműsor

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Műsorrendelés

 

Ajánlatkérés