Hadházi László videók


A héten 57 éves Hadházi Lászlót köszöni a Comedy Central, én pedig a humorista néhány videójával kívánok neki boldog születésnapot!

Hadházi László videók

Hadházi László a Showder Klub Karinthy-gyűrűs humoristája, író, korábbi rádiós műsorvezető Debrecenben született 1964. február 10-én.

57. születésnapján a Comedy Central humorcsatorna egy születésnapi válogatást készített a kiváló humorista elmúlt időszakban elhangzott legjobb poénjaiból. 

Ebből az alkalomból olyan Hadházi László videók is felkerültek az internetre, amelyeket korábban nem láttunk, én pedig kiválogattam a Hadházi videó közül a kedvenceimet: 

Hadházi László videók

Hadházi László a debreceni Kossuth Lajos Gimnáziumban érettségizett, majd számos felsőoktatási intézménybe járt (Mezőgazdasági-, Rendőrtiszti-, Egészségügyi, Testnevelési-, Államigazgatási Főiskola), de különböző okokból mindegyiket abbahagyta.1987-ben kezdett el írni, majd 1994-től különböző vidéki rádióknál dolgozott. Írásai jelentek meg a Kretén című magazinban.
Első fellépését napra pontosan tudja: 1988. december 19-én volt. 

Hadházi László nagysikerű, Megyünk a levesbe című előadását a Comedy Central-on és a videó-megosztókon is meg lehet nézni. 
Hadházi saját bevallása szerint a jó humort nem adják könnyen: egyes előadások, műsorok elkészítését hosszas kutatómunka előzi meg.

Hadházi László nem információfüggő, de a munkája fontos részét képezi, hogy kövesse az aktuális híreket. „Humoristaként az a feladatom, hogy naprakész legyek a hírekkel, és ebből szűrök ki olyanokat, amelyek fontosak, érdekesek, viccesek vagy megmozdítanak bennem valamit. Fel kell hívnom a figyelmet olyasmikre, amik lehet, hogy elsikkadnának az életünk során, ezt azonban csak viccesen tehetem meg, hogy az emberek nevessenek".

Hadházi László időnként feltűnt a Magyar Televízió Kisváros című sorozatában is, utána pedig mindkét kereskedelmi televíziós csatornán, a Kész átverés showban (RTL Klub), és a Banánhéjban (TV2).

1998-ban a Humorfesztiválon is indult egy társával, ahol a döntőig jutott. Az 1990-es évek végén a Danubius Rádióban a Danubius Cappuccino szerzője és előadója volt, később ugyanez volt a dolga a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában is.

A legendás „a fényre sötétedő kislány”-sorozat legjobb pillanatai

2002-től saját reggeli műsort kapott a Juventus Rádióban, majd amikor ez véget ért, visszatért Debrecenbe, ahol a Friss Rádióban és az Alföld televízióban is vezetett műsort.

Hadházi László megrendelése

A humorista megrendelésével kapcsolatban, illetve további Hadházi László videók iránt klikkelj ide: 

HUMORISTARENDELÉS

 

Ajánlatkérés