Stand Up Klub és humorista tehetségkutató


Stand Up Klub és humorista tehetségkutató

Budapesten, a Bethlen Téri Színházban (VII. ker., Bethlen tér 3.)

  Humorista tehetségkutató 2013

A stand up comedy töretlen népszerűsége hívta életre a Bethlen Téri Színházban azt a Stand Up Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Rádiókabaréból, Showder Klubból, Comedy Centralról ismert humoristák szórakoztatják a humor rajongóit - mindezt jelképes, csak 500 Ft-os belépőjegyért.

A Klub-rendezvények emléket állítanak a múlt század 30-as éveiben "Filléres kabaré" néven futó kabaréesteknek. A pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház "Filléres kabaréja", amely a nézők széles rétegei számára jelentett olcsó, de színvonalas szórakozási lehetőséget.

Stand Up humorista tehetségkutató

Ezeknek a legendás kabaréesteknek az emlékére a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhat kiváló humoristák és amatőr tehetségek produkcióin. Mindazok, akik ki akarják próbálni magukat a mikrofon mögött, szeretettel várjuk a humorista tehetségkutatóra!

A klubesteken nemcsak a "sztendápkámedi" műfaját kipróbálóknak biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is.

A Klub és a humorista tehetségkutató célja kettős: szórakozási és szórakoztatási lehetőség biztosítása mindenkinek - jelképes belépőjegyért cserébe. (A fellépő humoristák mentesülnek a belépő megfizetése alól.)

Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, gyere és próbáld ki magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában!

Humorista tehetségkutató időpontok:

Október 15, kedd, 19.30 Fellépők: Somogyi András, Fülöp Viktor

November 26, kedd, 19.30 Fellépők: Kövesdi Miklós Gábor, Szente-Veres Adrienn, Köleséri Sándor, A rendezvények műsorvezetője: Szép Bence Helyszín: Bethlen Téri Színház, Budapest, VII. kerület, Bethlen Tér 3.

 

Ajánlatkérés