Humoristák nevével élnek vissza kamuprofilok


A humoristák jó hírét rontja, hogy a nevükhöz internetes csalás kapcsolódik.

Bödőcs Tibor humorista

Több humorista nevével is visszaéltek az elmúlt időben azok a csalók, akik kamu-Facebook oldalakat hoztak létre, hogy utána bankkártya-adatokat és ezáltal pénzt csaljanak ki a figyelmetlen stand up comedy rajongóktól. 

Bödőcs Tibor hivatalos Facebook oldalán jelent meg a következő szöveg:

Többen is jelezték az alábbi kamuprofil létrejöttét és aktivitását. Köszönjük szépen! Bödőcs Tibor magánemberként nem regisztrált a Facebookra, így természetesen ezt a kamuprofilt sem Bödőcs Tibor hozta létre, illetve a kamuprofil segítségével hirdetett, gépi fordítóval létrehozott, a legprimitívebb lehúzós trükkre épülő játékot sem Bödőcs Tibor működteti. Kérjük, ne szenteljenek figyelmet ennek a kamuprofilnak, sem az esetleg a későbbiekben létrehozandó klónjainak, a Facebookon Bödőcs Tibortól hivatalos tájékoztatás kizárólag jelen oldalon közreműködésével érkezik. Köszönjük a figyelmet és a megértést!

A kiváló humorista, Aranyosi Péter sem úszta meg, a csalók újra visszaéltek a borsodi dumagép oldalával. 

Megint előkerült az "Aranyosi csalós" oldal, ami roppant szomorú, mert olyan, mintha a Facebook erre jogosult csapata nem tett volna meg mindent, hogy eltávolítsa azt, arról nem is beszélve, hogy nekem árt... Remélem belehúznak, mert sokatok szerint vírusos is. Annyit kérek, hogy ha találkoztok az ál-oldalammal, jelentsétek. Köszönöm! Üdv, Aranyosi Peti

Aradi Tibor humorista kamuprofil

Az Aradi-Varga Show és a Rádiókabaré humorista előadója, Aradi Tibor is kellemetlen helyzetbe került a csalók miatt.

Mától láthatjátok az oldalam neve mellett ezt a kis kék pipát. Ez jelzi, hogy az oldal hiteles és valóban én kezelem. Ha bármilyen üzenetet kaptok tőlem, melyben hatalmas nyereményeket ígérek bizonyos regisztrációkért, linkre kattintásokért cserébe, kérlek nézzétek meg, hogy a feladó fotója mellett ott van-e a kis kék pipa. Ha nem, akkor átverés. Kizárólag ezen az oldalon kommunikálok veletek, privát üzeneteket pedig nem szoktam írni magamtól, pláne nem olyat, amely pénznyereményekkel kecsegtet.

Szikra László is többször figyelmeztette a rajongóit a kamu-profilokra, bár így is volt, aki megadta a bankkártyájának az adatait a csalóknak. 

A humoristák rajongói végül mindegyik profilt jelentették a Facebook adminisztrátorainak, így a kamu-humorista oldalakat törölte a világ legnagyobb közösségi oldala. 

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Stand up előadók Magyarországon


Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

 

Ajánlatkérés