Jön a Showder Klub 2020-as évada


A Showder Klub 2020-as évada végre megérkezett: a tavaszit a COVID miatt törölni kellett, de a humoristák Aranyositól Dombóvárin át Kiss Ádámig végre nevettetik a tv-nézőket!

Kőhalmi Zoltán Showder Klub 2020

Október 11-től vadonatúj, eddig még nem látott évaddal jön a nagysikerű Showder Klub az RTLII csatornán!

Vasárnaponként 21:00 órától indul a stand up comedy leghíresebb hazai műsora, a Showder Klub. 2020-ban először – mivel a tavaszi évad felvételei a COVID-19 járvány miatt elmaradtak –, eddig még nem látott, teljesen új évad kerül képernyőre, fellépnek például: 

Aranyosi Péter, Badár Sándor, Badár TamásLorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Kőhalmi Zoltán, Ráskó Eszter, Orosz György, Bruti, Janklovics Péter, Csenki Attila, Mogács Dániel, Benk Dénes, Tóth Edu, Bellus István, Dombóvári István, Kiss Ádám. A legendás humoristák mellett új stand up comedy fellépők is bemutatkoznak.

Hasfogós nevetésből, kőkemény beszólásokból ezúttal sem lesz hiány!

Október 11-től indul a Showder Klub vadonatúj évada az RTLII-n, az epizódok visszanézhetők az RTL Most-on!

A Showder Klub bemutatja legújabb részét, Orosz Gyuri No probléma című műsorát október 4-én láthatod az RTL II-n, 21 órakor!

Gyuri egész estés műsorában a megoldható és a megoldhatatlan problémákkal foglalkozik. Melyik számunkra a fontosabb? Kinek mi a fontosabb? Meghalt a szomszéd Gyuri bácsi, vagy elromlott a kazán... Ilyen és hasonló filozófiai kérdéseket boncolgat ezen a nem mindennapi estén.

Legjobb magyar Stand Up Comedy humoristák

Rendeld meg a legjobb magyar stand up humoristákat a tv-ből vagy a Rádiókabaréból! Az ajánlatkérő form kitöltése után gyorsan és naprakészen kapod a humoristák fellépti díjait tartalmazó ajánlatot!

Stand Up Comedy humoristák Comedy Central


Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Műsorvezetők rendezvényre

Fellépő rendelés

Humoristák, bűvészek, operett és mulatós produkciók:

Fellépő rendelés céges rendezvényre

Céges rendezvényre is rendelhetsz fellépőket - akár garanciával is!

 

Ajánlatkérés