Kabaré Maraton beharangozó videó


Elkészült a Kabaré Maraton első reklámvideója!

A Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház – immár második alkalommal – 2015. március 28-án este 7 órától egy 24 órás kabaré maratonnal állít emléket, a 110 éve született kiváló szerzőnek, Rejtő Jenőnek.

A Kabaré Maraton keretében a Bethlen Téri Színházban idén is 24 órán keresztül kabaréjelenetekkel, tréfákkal, zenés paródiákkal idézik meg a pesti kabaré aranykorát, de a műsorban hangsúlyos helyet kap a humor napjainkban legnépszerűbb ága, a standup comedy is. Olyan maratoni kabaré műsort, ahol a pesti humor valamennyi ága és műfaja képviselteti magát, tudomásunk szerint eddig a Bethlen Téri Színházon kívül még nem szerveztek sehol. Ebből a szempontból is egy úttörő kezdeményezés kerül megrendezésre.  

Kabaré Maraton program

A Kabarémaraton időpontja:

2015. március 28. (szombat) 19 órától 2015. március 29. (vasárnap) 20 óráig. A Kabaré Maraton 24 órás időtartama alatt maximum 10 perces szünetekkel váltják egymást az 50 perces kabaré és humor produkciók a színpadon. A Kabaré Maraton fellépői: A fellépőink között, megtalálhatóak többek között a Showder Klub, a Comedy Central, és a Rádiókabaré ismert előadói valamint fiatal, feltörekvő humortitánok: Aradi Tibor (Showder Klub) Beleznay Endre (színész-humorista, álriporter) Erdei Sándor (Rokker Zsolti) Éles István (Rádiókabaré) Fülöp Viktor (Rádiókabaré) Gombos Szabolcs (Comedy Central) Gombos Tibor (Comedy Central) Kövesdi Miklós Gábor (Rádiókabaré) Lorán Barnabás TRABARNA (Showder Klub) Polgár Peti (Morning Show) Rekop György (Showder Klub) Somogyi András (Showder Klub) Szép Bence (Rádiókabaré) Szikra László (Rádiókabaré) Ürmös Zsolt (Rádiókabaré) Varga Ferenc József (Showder Klub) A felsoroltakon kívül körülbelül 10-15 amatőr, feltörekvő humoristának is lehetőséget biztosítunk az önálló produkciókra a maraton humorista tehetségkutató / open mic részében.

Bűvészműsor megrendelés

 

Ajánlatkérés