Kőhalmi Zoltán: Az utolsó 450 év


A humorista új könyve egy rendhagyó sci-fi, ami az emberiség utolsó 450 évéről szól.

Kőhalmi Zoltán Az utolsó 450 év könyv

Kőhalmi Zoltán új könyve

Kőhalmi Zoltán humorista második regénye ezúttal nem skandináv krimi, hanem rendhagyó sci-fi, mely nemcsak a jövőbe, az emberiség utolsó 450 évébe kalauzolja el az olvasót, de olykor a múltba is. Miközben egy macimézes flakon és a hozzá tartozó kupak lebomlik, a szerző féktelen humorát és példátlan cselekménybonyolító képességét csillogtatja. Alig vesszük észre röhögés közben, hogy nagyon is komoly dolgokról értekezik: nemcsak fizikáról és metafizikáról, hanem arról is, hogyan fulladunk bele a saját magunk teremtette szeméthalomba. Mondhatnánk, hogy az vegye meg a humorista új könyvét, aki szereti az egyszerre vicces és filozofikus utópiákat (pl. Kurt Vonnegut, Douglas Adams vagy Karinthy Frigyes műveit), de nem mondjuk. Inkább azt javasoljuk, mindenki vegye meg ezt a könyvet, aki szereti a szépirodalmat, a gondolkodást és a nevetést.

Kőhalmi Zoltán új könyve előjegyezhető

Kőhalmi Zoltán új könyveA stand up comedy előadó új könyve 3200 Ft-os áron előjegyezhető! A regényt a Helikon Kiadó adja ki. 

Kőhalmi Zoltán megrendelése

Kőhalmi Zoltán telefonszáma

Kőhalmi Zoltán humorista

HUMORISTA FELLÉPŐK

Stand Up Comedy előadók megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Stand up előadók Magyarországon

Humoristák

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

Rendezvényre humorista, bűvész vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

Gyerekműsor

Műsor céges rendezvényre

Bűvészműsor

Humorista

Műsorrendelés

 

Ajánlatkérés