Kovács András Péter videók


A humorista előadók közül vitathatatlan, hogy Kovács András Péter Magyarország egyik legnépszerűbb figurája. A napokban töltötte be a 43. életévét, Isten éltesse!

Kovaács András Péter humorista videók

Kovács András Péter

Kovács András Péter Magyarország egyik legnépszerűbb humorista fellépője a napokban töltötte be a 43. életévét. A Showder Klub állandó előadója 1978. március 19-én született Budapesten. Kovács András Péter, vagyis ahogy mindenki ismeri, KAP tehetségét bizonyítja, hogy 2008-ban, 30 évesen már Karinthy-gyűrűt kapott. Kabaréjeleneteket, könyveket is ír és rendkívül aktív a YouTube-on, ahol rendszeresen jelennek meg humoros videói.

KAP Comedy Central videói nagyon népszerűek az interneten, szerencsére a humorcsatorna két újabb részt töltött fel a "KAP és az állatok" címmel a kitűnő stand up comedy humorista műsorából. 

Nézd meg ezt a videót is:

A Lezárási és oltási közlemény, amely nagyot ment a közösségi médiában. 

Mit kell tudni a védettségi igazolványról? Litkai Gergely humorista társaságában.

HUMORISTARENDELÉS

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Kovács András Péter

A Showder Klub egyik legnépszerűbb előadója.

Stand up előadók Magyarországon

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Gyerekműsorok

 

Ajánlatkérés