Közkívánatra - Stand Up Comedy Bűvészműsor Szép Bence, Szikra László, Molnár Zoltán

Stand Up Comedy humorest és bűvészműsor Vasváron: Közkívánatra!

Közkívánatra

 

A ComMedias Egyesület rendszeresen szervez színházi esteket Vasvárra. 2017-ben közkívánatra a tavaly nagy sikert aratott Szikra László humorista új műsora kerül bemutatásra és fellép egy kiváló bűvész, Molnár Zoltán is!

A humorista: Szikra László

Szikra László nem mindennapi figurája a hazai humor-palettának. A Stand Up Brigád humortársulat humoristája nemcsak a Rádiókabaréban, a Showder klubban (RTL Klub), a Dumakabaréban (ATV) csillogtatja különleges tehetségét, hanem ő tartja Magyarországon a leghosszabb stand up comedy előadás rekordját is.

A humorista 2017. április 1-jén, a Bethlen Téri Színházban, a ComMedias Egyesület, Az Animus Egyesület és a Stand Up Brigád által szervezett „REJTŐ 112 – HumorMaraton” záró programjaként, 548 percen keresztült állt a színpadon, és nevettette folyamatosan a közönséget. Szikra László különleges teljesítményének értékét az is növeli, hogy a maratoni hosszúságú produkciója alatt egyszer sem ismételte önmagát, folyamatosan új poénokkal bombázta a közönséget, amelynek tagjai közül több néző is végig ülte a rekorddöntést.

A leghosszabb egyéni stand up comedy műsor nem hivatalos rekordját 2007-ben Badár Sándor állította fel Szegeden, 7 óra 30 perces műsorával. Szikra Laci ezt döntötte meg 2015-ben, 8 óra 5 perces folyamatos stand up műsorával. Laci legújabb, 9 óra 8 perces, nem mindennapi rekorddöntését Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora hitelesítette, így a Heves megyében, Atkáron élő humorista teljesítményével felállította a „Leghosszabb, folyamatosan bemutatott stand up comedy előadás” egyéni maratoni rekordját. Nem áprilisi tréfa, de 2017. április 1-től hivatalosan is Szikra László Magyarország dumarekordere!
Laci 2016-ban óriási sikerrel lépett fel Vasváron, és a közönség reakciói alapján az elmúlt évek legnépszerűbb fellépője városunknak. Közkívánatra ezért újra Vasváron lép fel és elhozza nekünk legújabb műsorát.

Molnár Zoltán bűvész

Molnár Zoltán bűvész

A vasváriak a bűvészműsorokat is nagyon szeretik, hiszen az elmúlt években több bűvésztrükk is bemutatásra került a Nagy Gáspár Kulturális Központ színpadán, és többen kérdezték a ComMedias Egyesület tagjaitól, mikor lehet látni a városban komplett bűvészműsort. Ezért is lett a november tizedikei műsor címe az, hogy „Közkívánatra”, mert –mint kiderült – a vasváriak nevetni és ámulni is szeretnének.

Bűvészműsor

A műsorhoz egy olyan bűvészt sikerült leszerződtetni, akit a nagyközönség Magyarországon ugyan kevésbé ismer, de valószínűleg az elmúlt 30 évben ő lépett fel a legtöbbet hazánkban, valamint több külföldi, tengerentúli bűvészprodukció bemutatása is fűződik a nevéhez: Molnár Zoltánról van szó, akit Szép Bence, a ComMedias egyesület vezetője 2005 óta ismer, számos külföldi képzésre is együtt utaztak el (Chicago-ba, Las Vegasba, Blackpool-ba). Molnár Zoltánt pont akkor kereste meg Szép Bence a „Közkívánatra” című színházi est ötletével, amikor Zoltán is elhatározta, új bűvészműsort állít színpadra. A ComMedias egyesület néhány tagja már kapott ízelítőt Molnár Zoltán műsorából, és azt mondták, hihetetlen nagy élményben lesz része azoknak, akik eljönnek november 10-én, pénteken, 19.00-ra a Nagy Gáspár Kulturális Központba.

A szervező ComMedias Egyesület köszöni a rendezvényt és a helyi kulturális életet támogatóknak a nagylelkű segítséget, külön kiemelve Vasvár Város Önkormányzatát, a Castrum Ferreum Kft-t, a PNH Kft-t, a Csörnöc Gyöngye Étteremet, a Boti Team Kft-t, a Győrvár Tej Kft-t, a Győrvári Önkormányzatot, a SEBO Műszaki Szaküzletet és a Nagy Gáspár Kulturális Központot.

Jegyvásárlás:

Aki kedvezményes áron szeretne jegyet vásárolni, mindenképpen hívja fel Kovács Ildikót a 30 429 0868-as telefonszámon, mert az előadás napján az elővételi kedvezményes jegyár helyett 2500 Ft-ért lehet hozzájutni a „Közkívánatra” belépőjegyeihez.

Közkívánatra – Stand Up Comedy és Bűvésze(s)t

bűvészműsor és humorest Vasváron

Vasvár, Nagy Gáspár Kulturális Központ

2017. november 10, péntek, 19.00

Fellépők: Molnár Zoltán, Szikra László, Szép Bence

Humorista rendelés

Humorista árak, villámgyors ajánlattal és korrekt, szakértő ügyintézéssel!

Céges rendezvényre előadók

Rendelj humorista előadót vagy bűvészt céges rendezvényre, csapatépítésre, évfordulóra vagy karácsonyi ünnepségre!