Kubai élménybeszámoló


Kubai élménybeszámolóFényképes és videós élménybeszámoló egy kubai biciklitúráról

Kerékpártúra és időutazás Kubában

Hatalmas amerikai autók, szivarok, az utcán táncoló emberek, napsütés, varázslatos tengerpartok és pálmafák – a legtöbbünknek ezek jutnak eszébe Kubáról, a Karibi-térség gyöngyszeméről. Vagy a véget nem érő forradalom, olyan legendás és ellentmondásos figurákkal, mint Fidel és Raul Castro vagy Che Guevara. Milyen az igazi Kuba? Megismerheti-e egy utazó a kommunista diktatúra igazi arcát? Hogy élnek a vidéki kubaiak, akik eldugott falvaikban még soha nem láttak turistát? Vannak-e arra utaló jelek, hogy Kuba elindult a kapitalizmus útján? Hanyatlik-e a szocializmus?

Kubai élménybeszámoló

2017-ben magyar biciklitúrázók kerekeztek Kubában, élményeikből pedig egy fényképekkel és videó-bejátszásokkal tarkított előadást készítettek, bemutatva a szigetország csodáit, természeti szépségeit, lakóinak legendás vendég- és életszeretetét, küzdelmes hétköznapjait. Kubai útibeszámoló Útibeszámoló Kubáról videókkal, fényképekkel és rengeteg humorral! Rendeld meg Te is most 50% kedvezménnyel! Első bemutató időpontja: 2017. 10. 01. vasárnap, 15.00 Vasvár, Nagy Gáspár Kulturális Központ 9800 Vasvár, Bartók Béla tér 4.

Időutazás Kubában Élménybeszámoló fotó- és filmvetítéssel, a szünetben büfével és biciklista-simogatóval Előadók: Nagy Tamás és Szép Bence A belépés ingyenes, de aki akar, támogatói jegyet vásárolhat. A szervező ComMedias Egyesület azt kéri, hogy aki támogató jegyet vásárol, minimum 2500 Ft-ot fizessen - az összegért cserébe nemcsak az előadást nézheti meg, hanem egy sorsoláson is részt vesz, amin eredeti kubai szivart lehet nyerni! Sőt! A jegyvásárlók - ha megadják nevüket és címüket - a következő külföldi (egzotikus) biciklitúráról egy képeslapot is kapnak!   Kubai útibeszámoló I Útibeszámoló Kubáról I Humorista Kubában I Biciklis humorista  

Humorista rendelés

Humorista árak, villámgyors ajánlattal és korrekt, szakértő ügyintézéssel!

Céges rendezvényre előadók

Rendelj humorista fellépőt vagy bűvészt céges rendezvényre, csapatépítésre, évfordulóra vagy karácsonyi ünnepségre!

 

Ajánlatkérés