Rádiókabaré szilveszteri adás felvétele

A rádiókabaré szilveszteri műsorának műsorvezetője: Kovács András Péter

(A kép forrása: Facebook)

Szilveszteri rádiókabaré felvétel jegyvásárlás

Elindult a jegyértékesítés a szilveszteri Rádiókabaré adásának felvételére: jegyek 2,000,- Ft-os jegyáron kaphatók a www.jegymester.hu oldalon, vagy személyesen megvásárolva a Bálna és Syma csarnok Ticket Expressz irodáiban.

A szilveszteri Rádiókabaré felvételének helyszíne: Stefánia Honvéd Kulturális Központ
(1143 Budapest, Stefánia út 34-36.)
Időpontok: 2017. december 19. és 20. 19.00 óra

Amikor a karácsonyfa már kétszer ráborult a könyvszekrényre, amikor már mindenki csak a hasát fogva nyögdécsel a bejgli túladagolástól, amikor a szűk pulóvert vagy a lötyögős melegítőt kell éppen becserélni a boltban, Ön pedig már alig áll a lábán az ünnepi hajtástól… Nos, akkor jön a szilveszter.
De nem nálunk! A Rádiókabaré elébe megy az eseményeknek, így Ön már december 19-én és 20-án a legkiválóbb humoristákkal, a legnagyszerűbb színészekkel és előadóművészekkel szilveszterezhet a Stefánián! Jöjjön el a Rádiókabaré szilveszteri műsorának egyik, másik, vagy akár mindkét felvételére, hiszen a műsor aktualitása miatt, előre nem tudjuk megmondani, hogy melyik nap ki fog fellépni a színpadra. Nevesse végig az estét, hallgassa meg vágatlanul a legkiválóbb kabaré jeleneteket, aztán pedig menjen el lélekben felfrissülve megvenni a fát, amely majd ráborul a könyvszekrényre…

Műsorvezető Kovács András Péter
Közreműködők:
Aradi Tibor, Aranyosi Péter, Badár Sándor, Bellus István, Felméri Péter, Galla Miklós, Dombóvári István, Fábry Sándor, Hadházi László, Hajdú Balázs, Kiss Ádám, Mogács Dániel, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Varga Ferenc József, Vida Péter és sokan mások.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenn tartják.

Humoristák

A BUÉK 2018 szilveszteri Rádiókabaré stand up comedy előadói megrendelhetőek céges rendezvényre, esetleg privát eseményre!

Főzőműsorra műsorvezető

Rendelj humorista műsorvezetőt vagy tv-ből ismert színészt főzőshow-hoz!