Showder Klub felvétel 2021


A Showder Klub-os humoristák szeretnének közönség előtt fellépni: segíts nekik!

Showder Klub felvétel 2021

A Showder Klub 2021-es felvételeire a közönségszervezés a koronavírus miatt elég nehézkes, ezért a Facebookon toborozzák hozzá a nézőket az alábbi szöveggel:

Kedves Ismerőseim!

Ingyenes részvételi lehetőséget szeretnék hirdetni a Showder Klub, illetve a Comedy Central TV felvételeire. Ha érdekel, nincs más dolgod, mint megadni az email címed, és jómagam küldöm majd az ajánlatokat. A felajánlott ajándékjegyek természetesen két (igény esetén több) személyre szólnak majd. A pandémia alatt biztonságos környezetben zajlanak a felvételek, a közönség minden résztvevőjének biztosítjuk a forgatás előtt a helyszínen a gyorsteszteket orvosi személyzet által. Az ajánlatokat nem csak most küldjük, így ha a jelenlegi helyzetben nem szeretnél részt venni ezeken, de később igen, akkor is érdemes feliratkozni. Fontos tudni: az email címeket bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, továbbá a meghívókon kívül sem hírleveleket, sem hirdetéseket és semmi mást nem küldünk, illetve bármikor le lehet iratkozni.

Itt tudsz regisztrálni: REGISZTRÁCIÓ

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

HUMORISTARENDELÉS

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Kovács András Péter

A Showder Klub egyik legnépszerűbb előadója.

Stand up előadók Magyarországon

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsorok

 

Ajánlatkérés