Tasson 2017-ben is megrendezik az Őrült Hajók Versenyét 2017. július 8-án, szombaton délután. A verseny konferálására egy humoristát kértek fel, ismét valami Szép Bence nevűt…

Őrült hajók versenyeTassi Duna Parti parti Szép Bence humorista

Tass, Dunai Strand, a Duna-parti party rendezvény részeként 

2017. július 8, szombat Tass, Alkoss, Versenyezz!

Az őrült hajók versenyének szabályai

A legfontosabb szabály: az indulók saját készítésű „hajón”, úszó alkalmatosságon kell, hogy versenyezzenek!
Tehát a versenyen nem indulhat olyan jármű, amelyet korábban vízi közlekedésre használtak (pl: régi csónak, kenu vagy vízibicikli).
A saját készítésű hajó bármilyen alapanyagból készülhet, de a jármű nem lehet környezetszennyező! (Például lehetőség van kitisztított festékes vödrökből is hajót építeni, de vízre bocsájtás előtt a szervezők ellenőrzik, hogy gondosan ki vannak-e takarítva!)

A vizet és a partot semmilyen formában nem lehet szennyezni – aki mégis megteszi, vállalnia kell az esetleges környezetvédelmi bírság megfizetését!

Verseny közben a hajókat csak kézzel vagy lábbal, tehát emberi erővel lehet meghajtani, motor használata semmilyen formában nincs megengedve!

A versenyre 4 fős csapatok nevezhetnek, két kategóriában:

–       junior: 14 év alattiak

–       felnőtt 14 éves kor felett

Szép Bence humorista-bűvész műsorvezető az Őrült hajók versenyén

Stand Up Comedy

A 14 év alatti kategóriában írásos szülői/gondviselői engedély kell az induláshoz, a formanyomtatványt a www.tass.hu-ról lehet letölteni, majd postán el kell küldeni a következő címre: Tassi Kulturális Egyesület, 6098 Tass, Széchenyi út 56., vagy személyesen leadni a Községi Könyvtárban illetve, a Faluházban.

A versenyzők – ha nem hoznak sajátot – a szervezőktől kapnak mentőmellényt.

A verseny a Dunán, a zsilip előtt, a strandon lesz megrendezve – a versenypályán szlalomozva haladnak majd a hajók, amelyeknek kb. 100 métert kell megtenniük.

A fődíj: az Őrült Hajók Versenyének 2017. évi kupája.

Egyéb nyeremények: ajándékcsomagok, vacsorameghívások, vállveregetés, a közönség soraiból esetenkénti fagyi/italmeghívás.

A versenyt zsűri felügyeli indítja a versenyzőket, méri az időt és figyel a küzdelem tisztaságára. Gyorsasági győztest is hirdetünk,  és a hajók és a legénység kreativitását (kinézet, ötletesség, vagy a csapat hangulata) is díjazzuk.

Bővebb információ: Béki Mónika 30/383-1718, beki.monika@gmail.com

A jelentkezési lap a www.tass.hu oldalról tölthető le.

A versenyen mindenki saját felelősségére indulhat el.  A szervezők a műsorváltoztatás jogát indokolt esetben fenntartják.

Gyerekműsor

A humorista-bűvész megnevetteti az egész családot!

Humoristák

Önfeledt szórakozás! Családi vagy céges rendezvényre fellépők

Céges rendezvényre fellépők

Villámgyors árajánlat, garancia az elégedettségre, szkértő segítség itt: ajánlatkérés