A humorista segít felkészülni a télre


Egy közutas, egy tűzoltó és egy humorista videóján pörög az internet - pedig a téma nem biztos, hogy indokolná

Felkészülés a télre - humorista

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Parancsnokság és a Közútkezelő októberben felkért, hogy segítsek nekik "Felkészülés a télre" témában egy kis videót leforgatni. A ComMedias Egyesület keretében már több hasonló projektben vettünk részt, hiszen korábban a Rendőrséggel is voltak hasonló együttműködéseink, ezért nem volt ismeretlen a közeg. 

Balogh Eszter megbízott szóvivőtől azt a feladatot kaptam, hogy egy, a fiatalokat megszólító videó készüljön a téli útviszonyokra való felkészülésről, hiszen a katasztrófavédelem erőteljesen jelen van az internetes közösségi médiában, ahol a fiatalokat talán a legjobban el lehet érni. 

A forgatókönyv több körös engedélyeztetésen és szerkesztésen ment keresztül, majd elérkezett az októberi forgatás időpontja. A helyszín a szeles Szombathely egyik leghidegebb pontja, az Emlékmű. A filmben szerepet kapott Kontics Sándor tűzoltó százados (aki 2020-ban az Év tűzoltója címet kapta) és Kiss Péter, a közútkezelő kiváló munkatársa. 

A forgatócsoportot Rátz Bertalan önkéntes tűzoltó és csapata alkotta - és itt fontos megjegyeznem, hogy mindenki pro bono, vagyis ingyen dolgozott a projekten, a téma fontossága és a fenti szervezetek iránti tiszteletből. 

A videót kitette a Katasztrófavédelem Országos Parancsnoksága a Facebookra és a történetük toronymagasan legnézettebb videója lett: alig 4 nap alatt egymillió (!!!), 5 nap alatt 2.134.000 ember látta a csapat videóját.

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Stand up előadók Magyarországon

Kiss Ádám megrendelése

A Showder Klub egyik legnépszerűbb előadója.

Dombóvári István megrendelése

Nemcsak humorista, műsorvezető és a Jászkarajenői Művelődési Ház vezetője

Szomszédnéni Produkciós Iroda megrendelése

Az erdélyi humoristák, akik Karinthy-gyűrűt is nyertek

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Online műsorok rendezvényre

 

Ajánlatkérés