Online céges műsorok


Elmaradjon-e idén a céges parti? Legyen inkább online a céges rendezvény! Interaktív, streamelhető stand up comedy a cégről!

Online stand up comedy céges rendezvényre

Online stand up comedy céges rendezvényre

A koronavírus miatt sok cég nem tart hagyományos céges rendezvényt, viszont szeretne egy online céges partit szervezni, ahová online fellépőkre van szüksége. 

A humoristák közül szinte senki nem vállal stream-mel közvetíthető online stand up comedy műsort, mert attól félnek, hogy a produkciójukat valaki a nézők közül rögzíti és felteszi az internetre. (A legtöbb humoristának tv-s szerződése van, amelyben az online megjelenésekre is kitérnek, ráadásul ha valaki felteszik egy humorista előadó aktuális műsorát a tv-felvétel előtt, akkor jelentős kárt okoz az előadónak.)

Van azonban megoldás: 

Egyedi műsor céges partira 

A produkcióban egy adott vállalat vagy cég dolgozóira, szolgáltatására egyedileg készül a produkció, amely lehet bűvészműsor vagy interaktív stand up comedy. 

Mivel minden cég más és más, ezért egyedileg tudok ajánlatot adni a műsorra, keress bizalommal elérhetőségeimen! 

Céges rendezvényre online műsor

Cégre rendezvényre interaktív műsor

Milyen információkra van szükségem a cégre írt online műsorhoz? 

A céggel kapcsolatos alapvető információk – tevékenység, a legnépszerűbb termékek/szolgáltatások leírása, fényképek róluk.

Céges logó, fényképek a munkahelyről, munkahelyi bulikról, csapatépítésekről.

Információk és fotók a cégvezetőkről: hobbi, érdeklődési kör (pl. szeret-e horgászni, mi a kedvenc itala, sportja, mi az, amire különösen érzékenyen reagál, mi az, amire a legbüszkébb stb...)

Milyen emlékezetes történet van a cégalapítással kapcsolatban?

Milyen problémás ügyfelek voltak eddig és hogy sikerült őket lenyugtatni/boldoggá tenni?

Ki a legnagyobb versenytárs?

A korábbi céges bulikról sztorik, fényképek.

Olyan dolgozók, akiknek különleges hobbijuk, szokásaik vannak (fotó is jöhet).

Mivel van a legtöbb probléma a munkahelyen? (Pl. a nyáron sok cégnél a légkondi hiányát említik, télen más cégnél meg nagyon fáznak stb.)

Különleges, egyedi megoldások a cégnél.

A legnépszerűbb szolgáltatás - miért ezt választják az ügyfelek.

A megkapott információkat természetesen bizalmasan kezelem és nem osztom meg harmadik féllel! 

Céges rendezvényre ötletek

Céges rendezvényre fellépők

Ha mégis inkább hagyományos céges rendezvényt tartanátok, kérj ajánlatot humorista előadókra, bűvészekre a Showder Klub, a Rádiókabaré, a Dumakabaré és a Comedy Central fellépői közül! 

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Showder Klub fellépők megrendelése

HUMORISTA RENDELÉS

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Badár Tamás, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Szikra László, Bach Szilvia, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Stand up előadók Magyarországon

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Gyerekműsor rendelés

Rendezvényre humoristát, bűvészt vagy mulatós produkciót itt tudsz villámgyorsan rendelni:

Gyerekműsor I Műsor céges rendezvényre I Bűvészműsor I Humorista I Műsorrendelés

 

Ajánlatkérés