A legjobb stand uposok a Comedy Centralon


A legjobb magyar humoristák közül Hadházi László, Dombóvári István, KAP (Kovács András Péter) és Kőhalmi Zoltán új stand up comedy produkcióit sugározza a Comedy Central. Nézd meg a videókat!

A Comedy Central a legjobb magyar humoristák új önálló estjeit mutatja be 2020 őszén a stand up szerelmeseinek! Péntekenként a Comedy Club legújabb évadában eddig televízióban nem látott poénokkal debütál a Dumaszínház négy kiváló előadója. 

Comedy Central humoristák

Comedy Central humoristák

2020. szeptember 18-án debütál a Comedy Central csatornán a legjobb magyar humoristák közül Kőhalmi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter (KAP), valamint Dombóvári István egy-egy stand up comedy estjét sugározza a Comedy Central humorcsatorna.

Elsőként KAP (Kovács András Péter) nevetteti a nézőket Életed filmje! című stand up comedy estjével szeptember 18-án.

Kőhalmi Zoltán új önálló bemutatója, a Pályatévesztési tanácsadó első része szeptember 25-én kerül képernyőre, a második epizódot október 2-án nézhető meg.

Hadházi László október 9-én és október 16-án látható Megyünk a levesbe című stand up előadásával.


Dombóvári István Szóra sem érdemes! című előadásán pedig október 23-án nevethetünk a képernyő előtt. Nézd meg a beharangozóját, az amatőr humorista Orbán Gergely mellékszereplésével. :-)

Comedy Club 6. évad szeptember 18-tól, minden pénteken 21:00-tól, ismétlések minden vasárnap 21:00-tól a Comedy Centralon.

Kukkants be a színfalak mögé - nagyon vicces! (A néhai Kozmosz zenekar rajongóinak KÖTELEZŐ megnézni a videót, ismerős fizimiskák bukkannak fel benne!!!)


A Kreatív cikke szerint (amit itt tudsz elolvasni) az „Első a Club” szlogen eredetileg júniusban futott volna a humorcsatornán, hogy meglovagolhassák a labdarúgó Európa-bajnokság előtti szurkolási hullámot, ám a koronavírus közbeszólt, így a tévés premierek szeptemberre kerültek, a foci Eb pedig 2021-re tolódott. Mivel azonban a közös tévézés és szurkolás élménye független a rendezvénytől, ráadásul a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései is a kampány új időszakába kerültek át, így egyértelmű volt, hogy a koncepció továbbra is érvényes. A kampányt végül július közepén, több hónapnyi home office-előkészítés után, viszonylagos „vírus-szélcsendben” sikerült leforgatni a terveknek megfelelően.

A koncepció megalkotása során arra is figyelmet fordítottunk, hogy a Comedy Club brandhez eddig semmilyen merchandise nem kapcsolódott. Így születtek meg a koncepcióhoz illeszkedően a Club (a humorcsatorna fő arculata) színeivel ellátott mezek, sálak és klubmatricák, melyeket egyébként a legnagyobb rajongók meg is nyerhetnek a humorcsatorna online játékával.

Legjobb magyar Stand Up Comedy humoristák

Rendeld meg a legjobb magyar stand up humoristákat a tv-ből vagy a Rádiókabaréból! Az ajánlatkérő form kitöltése után gyorsan és naprakészen kapod a humoristák fellépti díjait tartalmazó ajánlatot! 

Stand Up Comedy humoristák Comedy Central


Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Műsorvezetők rendezvényre

Fellépő rendelés

Humoristák, bűvészek, operett és mulatós produkciók:

Fellépő rendelés céges rendezvényre

Céges rendezvényre is rendelhetsz fellépőket - akár garanciával is!

 

Ajánlatkérés