Céges rendezvényre egyedi Stand Up Comedy


Rendezvényre műsor, rendezvényre fellépők Céges rendezvényre stand up comedy humorista fellépők gyakran látogatnak el, hogy poénjaikkal szórakoztassák a közönséget.

Céges rendezvényre személyre szabott műsor

Vállalati rendezvényre fellépők-et, vagy humoristát hívni azonban ma már nemcsak azért érdemes, hogy elmondja a műsorát, hanem a cégről személyre szabott stand up comedy műsort is lehet kérni!

Céges rendezvényre egyedileg a cégről, a munkatársakról írt műsor!

A nézők okostelefonjaikkal csatlakozzanak egy weboldalhoz, majd indulhat a játék!

Interaktív játék céges rendezvényreA humorista feltesz egy-egy kérdést, állítást az adott cégről, az ott dolgozókról, amelyre a nézők a mobiltelefonjuk kijelzőjén tudnak válaszolni - a válaszhoz tartozó színű gomb megnyomásával.

Bonyolult? Dehogyis! Különleges és vicces élmény a nézőknek? IGEN!!!!

Cégre rendezvényre interaktív műsor

Egy kis kapaszkodó, milyen információkra van szükségem a cégre szabott mobiltelefonos műsorhoz – az adatok átadása természetszerűleg önkéntes, a rám bízott infókat bizalmasan kezelem és nem osztom meg harmadik féllel: A céggel kapcsolatos alapvető információk – tevékenység, a legnépszerűbb termékek/szolgáltatások leírása, fényképek róluk. Céges logó, fényképek a munkahelyről, munkahelyi bulikról, csapatépítésekről. Információk és fotók a cégvezetőkről: hobbi, érdeklődési kör (pl. szeret-e horgászni, mi a kedvenc itala, sportja, mi az, amire különösen érzékenyen reagál, mi az, amire a legbüszkébb stb...) Milyen emlékezetes történet van a cégalapítással kapcsolatban? Milyen problémás ügyfelek voltak eddig és hogy sikerült őket lenyugtatni/boldoggá tenni? Ki a legnagyobb versenytárs? A korábbi céges bulikról sztorik, fényképek. Olyan dolgozók, akiknek különleges hobbijuk, szokásaik vannak (fotó is jöhet). Mivel van a legtöbb probléma a munkahelyen? (Pl. a nyáron sok cégnél a légkondi hiányát említik, télen más cégnél meg nagyon fáznak stb.) Különleges, egyedi megoldások a cégnél. A legnépszerűbb szolgáltatás - miért ezt választják az ügyfelek. Egy "Minta" cégen keresztül bemutatom, hogy néz ki az előkészület, ha a munkatársakról is szeretnénk személyre szabott poénokat: Első körben a cég jellegzetes figuráiról kérek fotókat – munkahelyi környezetben, csapatépítőn, esetleg szabadidejükben – minél viccesebb és egyedibb a fotó, annál jobb! Aztán jöhet néhány sor az adott munkatárs jellegzetességeiről: PÉLDÁUL: Zsófia – ügyvezető: rengeteget kávézik, egész nap a fülén van a telefon, van egy kutyája Zsömi, aki az irodában szokott aludni, szeret hajózni és futni Jellegzetes mondatai: “Tegnapra kellett volna.”, “Híjunk össze erről egy meetinget!”, “Erről én miért nem tudok?” Dani – IT-vezető: csokifüggő, folyton flörtöl az irodista lányokkal, jellegzetes kockás inget hord 1997 óta, 47-es a lába, be van oltva sport ellen Jellegzetes mondatai: “Helló, lányok, megjött apuci!”, “Ha a fene mifenét eszik…”, Micsodaaa?!?!” Géza – üzletkötő: testépítő és télen is szoláriumba jár, egész nap fehérjeturmixokat eszik és mindenkit le akar fogyasztani Jellegzetes mondatai: “Mucika, abban sok a kalória”, “Majd megcsinálom holnap, ma korábban kell mennem edzésre”

Technikai igények a cégről írt egyedi műsor lebonyolításához:

A műsorhoz wifire vagy olyan térerővel rendelkező teremre van szükség, ahol a résztvevők használhatják a saját mobilinternetüket. (Pincehelyiségben nem biztos, hogy van mobilnet.) Laptop (az előadó viszi magával) Projektor (igény szerint az előadó tud vinni magával) Vetítővászon, amit a nézők jól látnak (igény szerint az előadó tud vinni magával) A műsorhoz különleges informatikai készségek nem szükségesek, aki nyitott már meg weboldalt mobileszközön keresztül, annak könnyedén menni fog a csatlakozás a produkcióhoz. (Voltak óvodás és nyugdíjas résztvevői is a show-nak... és nagyon élvezték!)

Ajánlatkérés céges rendezvényre egyedi műsorról

Céges rendezvényre stand up comedy humorista

Szép Bence

+36 20 20 99 7 99

[email protected]

Céges rendezvényre egyedi műsor - példa esettanulmány

Régóta készítek vállalati ünnepségre cégre szabott műsort - nemrég is kaptam egy megtisztelő feladatot egy szellőzéstechnikai cégtől, hogy a születésnapi bulijukon emlékezzek meg humorosan a cégnél előfordult legviccesebb esetekről. A cégnek elég speciális műszaki igényeket kell kielégítenie, ezért a laikusok nem minden humoros írásomat tudják értelmezni, de itt van pár gyöngyszem a cég rendezvényre szabott műsorából! A vállalat egyik terméke egy speciális légbefúvó, amelyet a vevők rendre rosszul hívnak. Ahogy a vevők hívják – a légbevezető öt legviccesebb elnevezése: 1. légbevető 2. kopoltyú 3. ablakba szerelhető szellőztető 4. az a cucc, amiben higroszkópikus lószőr van 5. ami a legprecízebben írja le a terméket: az a sz.r az ablakban Az munkatársak öt legnagyobb kihívása: 1. Árajánlat elkészítése egy Nigériai magyar érdekeltségű vállalkozás számára 2. Amikor egy lakásban szerelsz, és a mérőszalagot elviszi egy vadászgörény, ami nagyon harap! 3. A mesteremberek-szakemberek rémálma: amikor a tetőn szerelsz és leteszed magad mellé a szerszámot – amit aztán el is lopnak – de hogy ki, meg miért, nem tudni. Valószínűleg nem dolgozni viszik. 4. Amikor felhívják a szakemberek figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek a tisztaságra, a szerelők visznek lábzsákot, kesztyűt, kézi porszívót, majd kiderül, hogy a lakásban 11 macska él bezárva, bűzben és mocsokban. 5. Amikor nincs otthon a férj, és a feleség szeretné, hogy ne csak a csavarokat húzzuk meg. (Na, jó, tegyük a szívünket a kezünkre, ilyen nem volt még soha!)

Stand Up Comedy fellépők

 

Ajánlatkérés