Céges rendezvényre egyedi Stand Up Comedy


Céges rendezvényre műsor, egyedi műsor céges partira

Céges rendezvényre stand up comedy humorista fellépők gyakran látogatnak el, hogy poénjaikkal szórakoztassák a közönséget.

Céges rendezvényre személyre szabott műsor

Vállalati rendezvényre fellépőket, vagy humoristát hívni azonban ma már nemcsak azért érdemes, hogy elmondja a műsorát, hanem a cégről személyre szabott stand up comedy műsort is lehet kérni!

Céges rendezvényre egyedileg a cégről, a munkatársakról írt műsor!

A nézők okostelefonjaikkal csatlakozzanak egy weboldalhoz, majd indulhat a játék!

Interaktív játék céges rendezvényre

A humorista feltesz egy-egy kérdést, állítást az adott cégről, az ott dolgozókról, amelyre a nézők a mobiltelefonjuk kijelzőjén tudnak válaszolni - a válaszhoz tartozó színű gomb megnyomásával.

Bonyolult? Dehogyis!

Különleges és vicces élmény a nézőknek? IGEN!!!!

Benedek bemutatja: Céges rendezvényre egyedi műsor

Cégre rendezvényre interaktív műsor

Egy kis kapaszkodó, milyen információkra van szükségem a cégre szabott mobiltelefonos műsorhoz – az adatok átadása természetszerűleg önkéntes, a rám bízott infókat bizalmasan kezelem és nem osztom meg harmadik féllel:

A céggel kapcsolatos alapvető információk – tevékenység, a legnépszerűbb termékek/szolgáltatások leírása, fényképek róluk.

Céges logó, fényképek a munkahelyről, munkahelyi bulikról, csapatépítésekről.

Információk és fotók a cégvezetőkről: hobbi, érdeklődési kör (pl. szeret-e horgászni, mi a kedvenc itala, sportja, mi az, amire különösen érzékenyen reagál, mi az, amire a legbüszkébb stb...)

Milyen emlékezetes történet van a cégalapítással kapcsolatban?

Milyen problémás ügyfelek voltak eddig és hogy sikerült őket lenyugtatni/boldoggá tenni?

Ki a legnagyobb versenytárs?

A korábbi céges bulikról sztorik, fényképek.

Olyan dolgozók, akiknek különleges hobbijuk, szokásaik vannak (fotó is jöhet).

Mivel van a legtöbb probléma a munkahelyen? (Pl. a nyáron sok cégnél a légkondi hiányát említik, télen más cégnél meg nagyon fáznak stb.)

Különleges, egyedi megoldások a cégnél.

A legnépszerűbb szolgáltatás - miért ezt választják az ügyfelek.

Egy "Minta" cégen keresztül bemutatom, hogy néz ki az előkészület, ha a munkatársakról is szeretnénk személyre szabott poénokat:

Első körben a cég jellegzetes figuráiról kérek fotókat – munkahelyi környezetben, csapatépítőn, esetleg szabadidejükben – minél viccesebb és egyedibb a fotó, annál jobb!

Aztán jöhet néhány sor - de minimum 4-5 mondat! - az adott munkatárs jellegzetességeiről:

PÉLDÁUL:

Zsófia – ügyvezető: Rengeteget kávézik, egész nap a fülén van a telefon, van egy kutyája Zsömi, aki az irodában szokott aludni, szeret hajózni és futni. Titokban kekszet eszik a fiókjából - pedig vigyáz az alakjára. Nem szereti a hosszú megbeszéléseket, de szeret napi 1 meetinget tartani. Hamar rövidre zárja a vitákat, a döntéseit gyorsan meghozza. 

Jellegzetes mondatai: “Tegnapra kellett volna.”, “Hívjunk össze erről egy meetinget!”, “Erről én miért nem tudok?”

Dani – IT-vezető: csokifüggő, folyton flörtöl az irodista lányokkal, jellegzetes kockás inget hord 1997 óta, 47-es a lába, be van oltva sport ellen, a baseball-sapkáján lóg egy régi rágó, nem hajlandó leszedni. Elektromos rollerrel jár egy éve dolgozni, de két hete nagyot esett vele. Fel van kötve a keze, a könnyített gipszére jegyzetel.

Jellegzetes mondatai: “Helló, lányok, megjött apuci!”, “Ha a fene mifenét eszik…”, Micsodaaa?!?!”


Géza – üzletkötő: testépítő és télen is szoláriumba jár, egész nap fehérjeturmixokat eszik és mindenkit le akar fogyasztani, egyfolytában beszél, valószínűleg még álmában is. Szereti a menő kocsikat, mindig nagyobb kategóriás autót akar magának, a céges autóját padlógázzal vezeti és kézifékkel farol be a parkolóhelyére, ami miatt már többször meg lett szidva.

Jellegzetes mondatai: “Mucika, abban sok a kalória”, “Majd megcsinálom holnap, ma korábban kell mennem edzésre”, "Ő egy fontos ügyfél, azonnal intézni kell."

Technikai igények a cégről írt egyedi műsor lebonyolításához:

A műsorhoz wifire vagy olyan térerővel rendelkező teremre van szükség, ahol a résztvevők használhatják a saját mobilinternetüket. (Pincehelyiségben nem biztos, hogy van mobilnet.)

Laptop (az előadó viszi magával)

Projektor (igény szerint az előadó tud vinni magával)

Vetítővászon, amit a nézők jól látnak (igény szerint az előadó tud vinni magával)

A műsorhoz különleges informatikai készségek nem szükségesek, aki nyitott már meg weboldalt mobileszközön keresztül, annak könnyedén menni fog a csatlakozás a produkcióhoz. (Voltak óvodás és nyugdíjas résztvevői is a show-nak... és nagyon élvezték!)

Egyedi céges műsorok referenciái:
Bosch, Continental Dohányipari Csoport, CIB Bank, VALEO, NILFISK, JABIL, Zeina Hotels, Rail Cargo Hungaria, Field Core /GE, HRT Sped, Alba-Zöchling, FTC...

Céges rendezvényre különleges ötletek megvalósításában is segítek:

- céges film készítése a dolgozók közreműködésével

- csapatépítés, szervezetfejlesztés (kivéve decemberi hónapok) - minősített trénerként évekig dolgoztam különböző világcégekkel: Johnson and Johnson, McDonald’s, Telekom, K&H Bank stb.

Céges rendezvényre egyedi műsor

Ajánlatkérés céges rendezvényre egyedi műsorról

Szép Bence

+36 20 20 99 7 99

[email protected]

Céges rendezvényre egyedi műsor - példa esettanulmány

Régóta készítek vállalati ünnepségre cégre szabott műsort - nemrég is kaptam egy megtisztelő feladatot egy szellőzés-technikai cégtől, hogy a születésnapi bulijukon emlékezzek meg humorosan a cégnél előfordult legviccesebb esetekről.

A cégnek elég speciális műszaki igényeket kell kielégítenie, ezért a laikusok nem minden humoros írásomat tudják értelmezni, de itt van pár gyöngyszem a cég rendezvényre szabott műsorából!

A vállalat egyik terméke egy speciális légbefúvó, amelyet a vevők rendre rosszul hívnak.

Ahogy a vevők hívják – a légbevezető öt legviccesebb elnevezése:

1. légbevető

2. kopoltyú

3. ablakba szerelhető szellőztető

4. az a cucc, amiben higroszkópikus lószőr van

5. ami a legprecízebben írja le a terméket: az a sz.r az ablakban

Az munkatársak öt legnagyobb kihívása:

1. Árajánlat elkészítése egy Nigériai magyar érdekeltségű vállalkozás számára

2. Amikor egy lakásban szerelsz, és a mérőszalagot elviszi egy vadászgörény, ami nagyon harap!

3. A mesteremberek-szakemberek rémálma: amikor a tetőn szerelsz és leteszed magad mellé a szerszámot – amit aztán el is lopnak – de hogy ki, meg miért, nem tudni. Valószínűleg nem dolgozni viszik.

4. Amikor felhívják a szakemberek figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek a tisztaságra, a szerelők visznek lábzsákot, kesztyűt, kézi porszívót, majd kiderül, hogy a lakásban 11 macska él bezárva, bűzben és mocsokban.

5. Amikor nincs otthon a férj, és a feleség szeretné, hogy ne csak a csavarokat húzzuk meg. (Na, jó, tegyük a szívünket a kezünkre, ilyen nem volt még soha!)

Ajánlatkérés céges rendezvényre egyedi műsor kapcsán:

 

Ajánlatkérés