A pornófilmek kulisszatitkai - KOVI stand up comedy estje


ELMARAD! A COVID miatt más időpontban lesz megtartva a felnőtt filmekkel híressé váló Kovi stand up comedy estje a pornófilmek forgatásáról.

FRISSÍTÉS! 

Kovács István, vagyis Kovi stand up comedy estjét a pornófilmek forgatásáról a COVID miatt más időpontban kell megrendezni, a már jegyet vásárlók visszakapják a jegyek árát. 

A rendezvény új időpontjáról hírt adok majd! 

A régi cikk itt van:

Nézd meg a felnőtt filmekkel híressé váló, 4 pornó Oscar-t nyert filmrendező-producer, Kovács István, vagyis Kovi stand up comedy estjét a pornófilmek forgatásáról.

Gyere el a 4es 6os Mamut Sörözőbe, a 1024 Margit körút 73-ba 2020. szeptember 15-én, kedden este és hallgasd meg a legjobb sztorikat, a legviccesebb történeteket a pornófilmek forgatásáról, a szereplők különcségeiről, a pornó forgatás nehézségeiről. 

A jegyár 2990 Ft, 1 pohár sört kapsz a jegy mellé, választhatóan Dreher Gold vagy Dreher Hideg Komlós vagy Arany Ászok.
Jegyvásárlás: TIXA.HU

A műsort ha nem tudod megnézni, meg is rendelheted céges vagy privát rendezvényre - érdeklődj elérhetőségeimen! 

A pornófilmek kulisszatitkai

Kovács István, művésznevén Kovi (Budapest, 1957. január 24.) világszerte ismert magyar fotóriporter, filmproducer, filmrendező és üzletember.
1991-ben történt térdbalesetét egy elrontott műtét követte, fel kellett adnia addigi állását, a Vasárnapi Híreknél végzett fotóriporteri munkát, így lett filmkészítő, producer-rendező.

1994-ben rendezte első filmjét, a Hótehénkét, mely a hasonló című mese felnőtt változataként hatalmas kasszasiker lett Magyarországon, több mint tízezer darabot adtak el belőle az első évben – akkor még VHS kazettán.

A rendszerváltással felszabadultak a korlátok, a kereslet ugrásszerűen megnőtt a műfaj iránt. Ezekben az időkben indult felnőttfilmes karrierje.

Las Vegasban átvehette az AVN (Adult Video News) két díját a The Splendor of Hell című munkájáért, amelynek főszereplője Monique Covet, de látható benne Michelle Wild is. A szakmában kétségtelenül Oscar-díjként elfogadott kitüntetés mellett a berlini Vénusz-díjat, valamint a cannes-i fesztivál és show nagydíját tekintik a legnagyobb elismerésnek.

Több mint 150 filmet forgatott, 4 alkalommal nyert pornó Oscar-díjat a Las Vegasi AVN fesztiválon. Összesen 27 díjat mondhat magáénak, többek között a már említett Oscar-díjakon kívül díjakat kapott többek között Berlinben, Brüsszelben, Párizsban, Torinóban, Rigában, Belgrádban és természetesen Budapesten. Többször választották meg őt a legjobb európai rendezőnek.

Övé a brüsszeli fesztivál díja, amelyet mint a legjobb kelet-európai rendező, eddigi munkáiért nyert el.

Jelenleg Biokovi néven népszerűsít Biocom terméket. Az egészséges életmód terjesztésével foglalkozik.

Kovi pornófilm rendező stand up comedy műsora

Bűvészműsor

Bűvészműsor rendelés

Rendezvényre fellépők műsor


Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humoristák megrendelése

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Kőhalmi Zoltán elérhetősége

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Humoros főzőműsorok

Humoristák és séfek a színpadon - szem nem marad szárazon, gyomor nem marad üresen! Kérj villámgyors ajánlatot most!

Műsorvezetők céges rendezvényre

Fellépő rendelés

Humoristák, bűvészek, operett és mulatós produkciók:

Fellépő rendelés céges rendezvényre

Céges rendezvényre is rendelhetsz fellépőket - akár garanciával is!

 

Ajánlatkérés