Humoros főzőműsorok


Rácz Jenő chef és Szép Bence humorista-műsorvezető főzőműsor közben

Humoros főzőműsor rendelés humorista-műsorvezetőtől? Falunapra ötletek, új falunapi műsorok kellenek, mert nem elég izgalmas a falunapra összeállított program?

Rendelj gasztro stand up comedy-t, vagyis humoros főzőműsort - igény szerint tv-ből ismert humoristákkal, celebekkel és sztárséfekkel!

Főzőműsor rendelés

Falunapra és városnapra a programok szervezésekor mindig kiváló ötlet főzőversenyt indítani a vállalkozó szellemű nézőknek - mi lenne, ha egy humoros főzőműsor, egy gasztro stand up főzőshow is helyet kapnak a programok közt?

Garantált szórakozás, izgalmas, bárki számára könnyen és egyszerűen elkészíthető receptek, ételkóstolás és rengeteg nevetés!

Az évente megrendezésre kerülő Konyha Kiállítás visszatérő műsorvezetőjeként rengeteg sztárséffel, szakáccsal dolgoztam már a színpadon, így akár egyedül is tudok csinálni egy főzőműsort, de egy ismert celebet, profi séfet is tudok vinni magammal a főzőshow-ra.

Hívj bátran és mindent megteszek, hogy emlékezetes legyen a rendezvényed!

Szép Bence

+36 20 20 99 7 99

 

Böngészd át a többi cikket is, hiszen a kiemelt szövegekre klikkelve további érdekességekről értesülhetsz:

Humoristák megrendelése

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénzvisszafizetési garanciával!

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Aranyosi Péter telefonszáma

Aranyosi Péter elérhetősége

Bűvészműsor rendelés

Bűvészműsorok, családi szórakoztató műsorok és interaktív gyerekműsorok a legjobb áron rendelhetőek a "Gyerekműsor" menüpontban! Hajnóczy Soma, Kelle Botond, Badár Tamás, Kiss Balázs, Kovács Bence, Bognár Krisztián, Párkányi Kolos, Lui, Molnár Zoltán... és még sok kiváló bűvész! Részletekért, árajánlatért keress az elérhetőségeimen! Klikkelj ide:

Bűvész rendelés

Kérj villámgyors, kötelezettség-mentes és ingyenes ajánlatot céges rendezvényedre a "Kapcsolat" menüpontban!

Falunapra ötletek

Főzőműsor kiváló séfekkel vagy főzni tudó nagydumás humoristákkal!   Humorista előadók, parodisták, stand up comedy előadók céges partira közvetlenül a fellépőktől! Klikk ide:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Pálinkaversenyre műsor

Egy okostelefonnal játszható interaktív játék, amit született és művelt alkoholisták, absztinensek és alkalmi alkoholfogyasztók is egyaránt imádnak - meghökkentő tények, érdekességek, izgalmas és szellemes kérdések, döbbenetesen vicces fotókkal megspékelve! Részletekért klikk ide: Interaktív műsorok Mennyibe kerül egy humorista fellépése?

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Falunapra fellépők

Falunapra sok fellépő nem vállal műsort - de itt villámgyorsan megtudhatod, hogy kik azok, akik igen:

Falunapra műsor

Mulatós és operett produkciók is, nemcsak humoristák, bűvészek!

Mobiltelefonos műsor

Ha a közönség folyton a telefonját nyomkodja műsor közben - itt a megoldás! A mobiltelefonos műsor! A nagy sikerű bűvészműsor, az Illúzió mesterei 2020-ban is folytatódik! Nézd meg itt, hogy kik lesznek a bűvészshow fellépő bűvészei:

Illúzió mesterei 2020 fellépők

Futóversenyre műsorvezető

Maratonra, félmaratonra, bármilyen futóversenyre, sportversenyre műsorvezető sportolói és műsorvezetői tapasztalatokkal!

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Ingyenes fellépést vállal

Kiemelt médiafigyelmet kapó jótékonysági rendezvényekre (pl. Böjte Csaba a Papp László Budapest Sportarénában, Ökumenikus Segélyszervezet nagyrendezvényei) humoristák, bűvészek, stand up comedy előadók is felkérhetőek. Figyelem: óvodai-iskolai jótékonysági bálokra, kisebb rendezvényekre az ismert fellépőknek nincs kapacitása ingyen fellépést vállalni!

Vicces egy százalékos kampány

Sportversenyre műsorvezető

Futóversenyre műsorvezető, aki rendszeresen indul és konferál is futóversenyeken? Klikkelj a Kapcsolat menüpontra és kérj villámgyors ajánlatot!

Karinthy-gyűrű 2019

Karinthy-gyűrűs humoristák listája

Kőhalmi Zoltán könyve

Kőhalmi Zoltán elérhetősége

 

Ajánlatkérés