Bagi Iván humorista podcast műsort indított


Bagi Iván Karinthy-gyűrűs parodista, humorista és író nemrég podcast műsort indított, ahol a "nagyvilág" híreit veszi górcső alá.

Bagi Iván humorista

A "Darázsfészek újratöltve" elnevezésű podcast Bagi Iván humorista-parodista és író legújabb műsora - de ezúttal nem a televízióban, hanem az interneten. A "Darázsfészek újratöltve" egy aktualitásokra épülő szórakoztató heti podcast műsor, amelynek természetesen a népszerű Karinthy-gyűrűs humorista, Bagi Iván a házigazdája, aki egyben magyar és külföldi művészek, színészek és politikusok megformálója is a műsorban. 

Bagi Iván a podcast műsorban hétről hétre aktuális álhírek segítségével igyekszik humorosan eligazodni a nagyvilág dolgaiban, hetente váltakozó rovataival parodizálva a mindig friss hazai televíziók, rádiók népszerű műsorait. 

A podcast-ben alkalmanként hallható lesz a híres pszichiáterrel, Dr. Cs. közismert pácienseivel, a klubrádiós Bolgár György és a Megbeszéljük című műsora, továbbá Időcsavar című rovatból megtudhatjuk, hogyan is élnék életüket ma hírességeink, ha civil polgári foglalkozásuk mellett döntöttek volna. 

Lesz népszerű álinterjú rovat, amelyben nem kímélik a kérdésektől művészeinket, celebjeinket és politikusainkat sem, illetve természetesen az utca embere elé is görbe tükröt tart a műsor a "Túl őszinte emberek" című rovatban, ahol egy-egy sztárvendég személyesen látogat el a Darázsfészek újratöltve stúdiójába.
Darázsfészek újratöltve! - Bagi Ivánnal minden kedden az Origón!

Bagi Iván megrendelése

Bagi Iván humorista megrendelése

Rendeld meg Bagi Iván humorista műsorát, sőt, a Bagi-Nacsa páros produkciója is elérhető művelődési házak, cégek és hotelek részére! 

Elérhetőség: 20 20 99 7 99

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Kiss Ádám megrendelése

A Showder Klub egyik legnépszerűbb előadója.

Dombóvári István megrendelése

Nemcsak humorista, műsorvezető és a Jászkarajenői Művelődési Ház vezetője

Szomszédnéni Produkciós Iroda megrendelése

Az erdélyi humoristák, akik Karinthy-gyűrűt is nyertek

Stand up előadók Magyarországon

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Online műsorok rendezvényre

 

Ajánlatkérés