Egy bolond négyet csinál


Egy bolond négyet csinál - Rejtő kabaréKarinthy-gyűrűs humorista is tornáztatja a rekeszizmokat a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád legújabb kabaréjában, az Egy bolond négyet csinál című Rejtő-kabaréban.

 

Egy bolond négyet csinál

  Rejtő Jenő kabaré humoristák előadásában? Rejtő hazánk egyik legolvasottabb, legnépszerűbb írója, aki a közismert légiós és western regényei mellett számos színdarabot, librettót és kabarétréfát is jegyzett – ezért is érthetetlen, napjainkban miért láthatunk olyan kevés Rejtő Jenő kabaré-jelenetet a színházakban. Ezt a hiányt pótolja némileg egy új előadás, az "Egy bolond négyet csinál", amellyel a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád humortársulat örvendezteti meg a színház és a kabaré szerelmeseit. Ez a produkció Rejtő Jenő egyik kabaréjelenetére (a Központi ügyeletre) épül és műfaji meghatározása szerint ponyvakabaré. A kabaréest a színházban szakmai és közönségsikert arató Bethlen Téri Kabaré című előadás receptje alapján készül: végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt – melegítsd fel egyik sikerszámát (a Központi ügyeletet), fűszerezd meg modern sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, majd az egészet öntsd le zenés paródiákkal! Az így elkészült ínyencséget négy, mindenre elszánt humoristával tálald: az est konferansziéja ezúttal is a közönség nagy kedvence, Beleznay Endre, partnerei a nevettetésben a Rádiókabaré humoristái, Ürmös Zsolt és Szép Bence, valamint az 1990-es Humorfesztiválon nagy sikert arató, Karinthy-gyűrűs parodista, Éles István.  

Egy bolond négyet csinál - videóajánló

  Az Egy bolond négyet csinál Bethen Téri Színházban bemutatott előadásainak különlegessége az volt, hogy előadásonként a Stand Up Brigád egy-egy tehetséges fiatal humoristája is lehetőséget kapott a bemutatkozásra.

A humoristák kabaréja megrendelhető önálló színházi estekre, céges rendezvényekre:

Szép Bence +36 20 20 99 7 99

 

Rejtő Kabaré

Egy bolond négyet csinál

ponyvakabaré Bemutató: 2014. május 22, csütörtök, 19.30 Bethlen Téri Színház Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Ürmös Zsolt, Szép Bence Írták: Éles István, Rejtő Jenő, Szép Bence, Ürmös Zsolt, Varga Ferenc József Szerkesztette: Ürmös Zsolt Zene: Polgár Péter

 

Ajánlatkérés