Szikra László humoristaSzikra László stand up comedy humorista

Szikra László stand up comedy humorista barátom hivatalosan is dumarekorder!

Drága Barátom, Laci!

Őszintén gratulálok, hogy Te vagy Magyarország egyetlen hivatalos dumarekordere!

Bence 🙂

Hivatalos sajtóinformáció:

Immár hivatalosan is a Stand Up Brigád humortársulat stand up comedy humoristája, Szikra László Magyarország dumarekordere. A Showder Klubból, a Rádiókabaréból ismert humorista ugyanis 2017. április 1-jén, a Bethlen Téri Színházban, a REJTŐ 112 Humor Maraton záró programjaként, 548 percen keresztült állt a színpadon, és nevettette folyamatosan a közönséget, akik közül ráadásul több néző is végigülte a maratoni hosszúságú stand up comedy előadást.
A leghosszabb egyéni stand up műsor nem hivatalos rekordját 2007-ben Badár Sándor állította fel Szegeden, 7 óra 30 perces műsorával. Szikra Laci ezt döntötte meg 2015-ben, 8 óra 5 perces folyamatos stand up műsorával. Laci legújabb, 9 óra 8 perces, nem mindennapi rekorddöntését Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora hitelesítette, így a Stand Up Brigád humoristája, teljesítményével felállította a „Leghosszabb, folyamatosan bemutatott stand up comedy előadás” egyéni maratoni rekordját. Így 2017. április 1-től hivatalosan is Szikra László Magyarország dumarekordere!

Szervezők: Animus Egyesület, Bethlen Téri Színház, ComMedias Egyesület, Stand Up Brigád humortársulat

Humoristák fellépési díja

Stand Up Comedy fellépők vagy éppen pont Szikra László műsorára kérj árajánlatot a Kapcsolat menüpontban!

Gyerekműsorok

Világbajnok bűvész, nemzetközi sikereket elért mentalisták és a Világ Legügyetlenebb Bűvésze is megrendelhető a Gyerekműsor menüpontban!

 

Rádiókabaré 2017