Illúzió Mesterei 2020 fellépők


Illúzió Mesterei 2020 fellépőkBűvészek

Az Illúzió Mesterei 2020 fellépők listája már nyilvános!

2019-ben 16 előadást tartott az Illúzió Mesterei című produkció (amelyhez ezúton is őszintén gratulálok, nagy élmény volt megnézni a műsort - szép munka Botond, Dóri és Soma!), majd rögtön be is jelentették a 2020-as Illúzió Mesterei bűvészeit!

Illúzió Mesterei 2020 fellépők

A műsorban szerepel vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal: Hajnóczy Soma, a 2009-es Bűvész-világbajnokság világbajnoka és nagydíjas bajnoka! Látható lesz a kézügyesség nagymestere, bűvész világbajnok (manipulációs kategóriában, szintén 2009) Dél-Koreából: Han Seoul Hui. Róla így írt korábban Hajnóczy Soma a Bűvész Blogon: "Számos versenyt jártunk meg együtt. Legutóbb a 2009es pekingi világbajnokság döntőjében mérettetünk meg. A srác egészen fantasztikus. Olyan kézügyességgel, és tempóval rendelkezik, amiről én vagy jóformán bármilyen bűvész csak álmodozhat. A műsora feszes, pergős, és varázslatos. Látni fogjátok, hogy az ő műsorára nem a vicces elemek jelenléte a meghatározó, csak és kizárólag a gyorsaságával ejti rabul a nézők figyelmét." Fellépnek Sebastian és Kristina, a villámgyors átöltözés mesterei és vadonatúj műsorral készül a Hungary's Got Talent különdíjas bűvésze, Badár Tamás. Látványos nagyszínpadi illúziókkal készül Nagy Molnár Dávid, világbajnoki ezüstérmes illuzionista és látható lesz a többszörös nemzetközi fesztivál díjnyertes bűvésznő, Alana Németországból. Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái ismét együtt, egy vadonatúj műsorban, a 2020-as Illúzió Mestereiben! Az előző években rendezett, nagy sikerű előadássorozatok után az Illúzió Mesterei új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal térnek vissza. A nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nemzetközi TV showk, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után az Illúzió Mesterei most készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják. Lenyűgöző kézügyesség, hihetetlen kártyatrükkök, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban.

Jegyek és bűvebb információ az Illúzó Mesterei weboldalon: http://www.illuziomesterei.hu

Illúzió mestereiAz Illúzió Mesterei 2019-es stábja. A kép forrása: az Illúzió Mesterei Facebook-oldal

Stand Up fellépők megrendelése

 

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György... és még sok-sok kiváló parodista, humorista - akár pénzvisszafizetési garanciával! Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt: Aranyosi Péter telefonszáma

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Bűvészműsorok

Bűvészműsorok, családi szórakoztató műsorok és interaktív gyerekműsorok a legjobb áron rendelhetőek a "Gyerekműsor" menüpontban

Főzőshow falunapra

Főzőműsor kiváló séfekkel vagy főzni tudó nagydumás humoristákkal!   Hajnóczy Soma, Kelle Botond, Badár Tamás, Kiss Balázs, Kovács Bence, Bognár Krisztián, Párkányi Kolos, Lui, Molnár Zoltán... és még sok kiváló bűvész! Részletekért, árajánlatért keress az elérhetőségeimen! Klikkelj ide:

Bűvész rendelés

Kérj villámgyors, kötelezettség-mentes és ingyenes ajánlatot céges rendezvényedre a "Kapcsolat" menüpontban! Humorista előadók, parodisták, stand up comedy előadók céges partira közvetlenül a fellépőktől! Klikk ide:

Céges rendezvényre műsor

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Borversenyre program

Egy okostelefonnal játszható interaktív játék, amit született és művelt alkoholisták, absztinensek és alkalmi alkoholfogyasztók is egyaránt imádnak - meghökkentő tények, érdekességek, izgalmas és szellemes kérdések, döbbenetesen vicces fotókkal megspékelve! Részletekért klikk ide: Interaktív műsorok A Humorista Blog anyaga a szilveszteri rádiókabaréról itt:

Szilveszteri Rádiókabaré

Bónusz: Bödőcs Tibor szilveszteri híradó-paródiája

Humorista árak

 

Ajánlatkérés