Kovács István Kovi

Kovács “Kovi” István, a felnőttfilmes rendező, aki 4 alkalommal nyert pornó Oscar-díjat a Las Vegasi AVN fesztiválon, úgy gondolta, eljött az ideje, hogy a felnőttfilmek forgatásának legviccesebb pillanatairól meséljen – humorosan, tabuk nélkül.

Kovi a Twitter-csatornáján már régóta oszt meg humoros beszólásokat, vicces történeteket, sőt a felnőttfilmek világában eltöltött tapasztalatairól még egy könyvet is írt “Bűnös élvezet – Egy szexiparos titkai” címmel.

 

Kovi pikáns stand up comedy estje

 

Kovács István, Kovi a magyar szexipar legismertebb alakja, aki most úgy döntött, mesél a közönségnek a felnőttfilmek forgatásairól.

Sztorizik a kezdetekről, a rendszerváltás idejéről, a félig illegális forgatásokról.

A külföldi pornósokról, akik elözönlötték Magyarországot és szó szerint nem tiszteltek senkit és semmit. A sikerekről, és az elnyert pornó Oscarokról. Kovi könyve Bűnös élvezet

Mesél a szereplőválogatásokról, az önként jelentkező hírességekről, a pornósról, aki ma már politikus, az ismert táncdalénekesnőről, aki az utolsó pillanatban állt el a forgatástól.

Anekdotázik a pornó nagy sztárjairól, és apró titkairól, a legendákról, melyeknél az élet még sokkal, sokkal izgalmasabb. És nem megy el szó nélkül a “dubajozás” és a swinger klubok mellett sem.

Szóba kerülnek a műsorban különleges forgatási helyszínek, különlegesen hisztis és meglepően alázatos pornósztárok.
Előadása interaktív, tehát a közönségnek is van lehetősége kérdéseket feltenni Kovinak.

Kovi stand up estje kizárólag zárt térben, felnőtt közönségnek, a rendezvények késői szakaszában, vagy önálló estként rendelhető csak meg!

Bővebb részletek Kovi műsoráról ide klikkelve kaphatóak!