Mama karanténban Vasváron


Szikra László humorista 2020 tavaszán hatalmas népszerűségre tett szert a "Mama karanténban" és a "Papa karanténban" videókkal. Műsorával járja az országot és újra ellátogat Vasvárra is.

Mama karanténban Szikra László humorista

A ComMedias Egyesület szervezésében már kétszer is fellépett Vasváron Szikra László humorista. 2020 októberében új műsorát mutatja be, melynek címe: UGYANOLYAN MOCSOK VAGY TE IS, MINT A GIZI!

A járványhelyzet alatt szinte felrobbantották az internetet Szikra Laci vicces karantén videói. A Showder Klub humoristája által megformált karakterek - Mama és Papa - telefonhívásai a karanténból olyan népszerűek lettek a nézők körében, hogy a videók pár hét alatt közel 30 milliós össz-nézettséget értek el a Facebookon, és sikerük azóta is töretlen. 

A rajongói kéréseknek eleget téve, Mama és Papa is turnéra indul, hogy a karanténból kiszabadulva, Szikra Laci új önálló estjén, élőben is elmeséljék legújabb élményeiket. A 2 x 45 perces stand up comedy est folyamán betekintést nyerhetünk a falu 50 árnyalatába, elkísérhetjük Mamát és Papát a templomtól a kocsmáig, és természetesen az is kiderül, mit csinált már megint az a mocsok Gizi.

A műsor egyébként eléggé sokrétű, mert van benne stand up comedy, interaktív humor a közönség bevonásával, Papa a részeges karanténmester, Mama karanténban, és mindkét blokk végén jönnek az igazi meglepetés-csattanók, amelyek gyakorlatilag felrobbantják a házat. Mondhatni, egy egyszemélyes színházi élményben lesz részük.

Az előadás a Nagy Gáspár Művelődési Központban látható, a ComMedias Egyesület támogatásával.

Ha a járványhelyzet és az azzal kapcsolatban kiadott aktuális törvény lehetővé teszi, az előadás tervezett időpontja: 2020.10.22-e csütörtök, 19.00.

Szikra László humorista

Jegyek elővételben Kovács Ildikónál vásárolhatók. Elérhetősége: 30/429-0868.

Az előadás előtt, valamint a szünetben is lehetőség lesz Szikra Laci által készített karantén-pólókat venni!

A remek szórakozás szünetében büfé is a rendelkezésre áll a kedves nézők számára.

Az esetleges változásokról a Facebookon adunk tájékoztatást, valamint Kovács Ildikónál is lehet érdeklődni a fenti telefonszámon.


Magyar Bűvészek

Bűvészműsor

Bűvészműsor rendelés


Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Humoristák megrendelése

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Kőhalmi Zoltán elérhetősége

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Humoros főzőműsorok

Humoristák és séfek a színpadon - szem nem marad szárazon, gyomor nem marad üresen! Kérj villámgyors ajánlatot most!

Műsorvezetők céges rendezvényre

Fellépő rendelés

Humoristák, bűvészek, operett és mulatós produkciók:

Fellépő rendelés céges rendezvényre

Céges rendezvényre is rendelhetsz fellépőket - akár garanciával is!

 

Ajánlatkérés